KARAM YAPI MARKET


KUSADASI YOLU ÜZERİ NO:20/A SEFERİHİSAR - İZMİR

Telefon1: 0533 332 8153

Telefon2: 0543 5910929

Fax: 232- 743 3673

Web: www.karamyapimarket.com/urunlerimiz.html

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Polyester su depoları. (su, süt kimyasal depoları)
Polietilen su depoları, (su depoları)
Polikrom su depoları, (su, süt, zeytinyağı depoları)
Yüzer platform, duba, (yüzer platform, duba,iskele)
Atık su depoları, (arıtma depoları)
Su arıtma cihazları, (evsel arıtma cihazları)
***KARAM YAPI MARKET***Çözüm Ortağınız….
En Kaliteli Polyester Depolar Bizde Kaliteyi Ucuza Alın Rahat Edin
ŞAŞIRMAYIN KALİTE TESADÜF DEĞİLDİR….
Bize sormadan su deposu ve kulübe kabin almayın !!!!
Satışlarımız Türkiye genelinedir.
Ege bölgesinde polyester su depoları toptan satışı
150,tondan 300 litreye kadar her ölçü ve ebatta su depoları imalatı.
Özel siparis yapılır. De Monte imalat ve Montaj.
Özellikleri: ürünlerimiz birinci sınıf polyester malzeme olup, yosunlama koku ve pas yapmaz, (sağlıklı belgelidir.)
Ürünlerimiz gıda kodeksine uygun jel kotla kaplıdır.
her türlü depolama imalatımız mevcuttur.(zeytin, zeytinyağı, su, süt, tursu ve çeşitli kimyasallar vb.) depoların içi ve dışı parlak ve pürüzsüzdür vana giriş çıkışları oksitlenmeye karşı etkili sarı pirinçten imal edilmiştir.
tonajlı depolar 7 mm ile 10 mm arası kalınlıkta ve dış yüzeyi metal çemberle çevrili olup iki tarafı camelyaf takviyeli polyesterle kaplıdır.
ürünlerimiz ıso 9001 – 2000 kalite, belgelidir ve istenilen tonajlarda imalatımız mevcuttur.

Korozyona Karşı Asrın Malzemesi :POLYESTER
Camelyaf takviyeli polyester bulunduğu ortamı olumsuz etkileyen agresif kimyasalların, aşındırıcı nitelikteki duman,buhar ve gazların yıpratamadığı bir üründür.
camelyaf takviyeli polyester tanklar ve silolar zeytin, zeytinyağı, su, süt, turşu ve çeşitli kimyasallar, içme suyu depolama ve buna benzer birçok amaç için kullanılabilir.
aşındırıcı kimyasalların mahallinde saklanmasında ve nakliyesinde, metal ve diğer tanklara karşı ekonomik bir alternatiftir.
talepler doğrultusunda, ölçülendirilip camelyaf takviyeli polyester 'den imal edilen tank ve silolar, dikey ve yatay yer üstü ve yer altında kullanılabilecek şekilde tasarlanıp hizmete sunulmaktadır.
kullanılacak olan reçinenin cinsi ( polyester, epoksi, vinilester ) ve istatistikî parametrelerin hesabı (kalınlık, cam elyaf takviyesi ve aksesuarlar )tankın kullanım amacına uygun olarak veya muhafaza edilecek ürünün cinsine göre planlanır.

Detaylı bilgi için lütfen irtibata geçin
Lokman bey: 0532 344 1223 - 0543 591 0929
Elif hanım : 0543 456 1039
Tel & fax : 0232 743 3673
mailto:karamyapi@hotmail.com
www.polyestersudepolari.com www.karamyapimarket.com

Sizlerin bizi çözüm ortağı olarak görmenizi arzu eder, birlikte çalışmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla.





Ürün ve Hizmetler


polyester su depoları
Bize sormadan su deposu almayın !!!!!! EGE BÖLGESİNDE POLYESTER SU DEPOLARI TOPTAN SATIŞI 60, TONDAN 300 LİTREYE KADAR HER ÖLÇÜ VE EBATTA SU DEPOLARI. Özel siparis yapılır. Her ebat ve ölçüde imalatımız vardır. Ödemeler muhasebe’ye ulastıktan sonra malzeme sevkıyatı yapılacaktır. ÖZELLİKLERİ: Ürünlerimiz Birinci sınıf polyester malzeme olup, yosunlama ve pas yapmaz, (Saglıklı belgelidir.) Ürünlerimiz gıda kodeksine uygun jel kotla kaplıdır. Her türlü dep
dekorasyon işleri
Özel ölçüde polyester depo imalatı ve montajı, Otomatik hidrofor sistemleri. * Amerikan Siding dış cephe kaplaması, * EGE PEN PVC pencere doğramaları * Panjur uygulamaları. * Tuğla duvar örülmesi, * Sıhhi tesisatı işleri, * Elektrik tesisatı işleri, * Elektrik tesisatı işleri, * Elektrik tesisatı işleri, * Yer ve duvar seramikleri, * Alçı sıva ve saten alçı, * Alçı sıva ve saten alçı,
Bize sormadan su deposu almayın !!!!!!EGE BÖLGESİNDE POLYESTER SU DEPOLARI TOPTAN SATIŞI60, TONDAN 300 LİTREYE KADAR HER ÖLÇÜ VE EBATTA SU DEPOLARI. Özel siparis yapılır. Her ebat ve ölçüde imalatımız vardır. Ödemeler muhasebe’ye ulastıktan sonra malzeme sevkıyatı yapılacaktır. ÖZELLİKLERİ: Ürünlerimiz Birinci sınıf polyester malzeme olup, yosunlama ve pas yapmaz, (Saglıklı belgelidir.) Ürünlerimiz gıda kodeksine uygun jel kotla kaplıdır. Her türlü depolama imalatımız mevcuttur.(zeytin, zeytinyagı, su, süt, tursu ve cesitli kimyasallar vb.) Depoların içi ve dışı parlak ve pürüzsüzdür ve kapaklarda kendinden kilitleme sistemi mevcuttur. Vana giriş çıkışları oksitlenmeye karşı etkili sarı pirinçten imal edilmiştir. Tonajlı depoların dış yüzeyi metal çemberle çevrili olup iki tarafı camelyaf takviyeli polyesterle kaplıdır. Ürünlerimiz ISO 9001 – 2000 KALİTE, belgelidir ve istenilen tonajlarda imalatımız mevcuttur. KOROZYONA KARŞI ASRIN MALZEMESİ :Camelyaf Takviyeli Polyester bulunduğu ortamı olumsuz etkileyen agresif kimyasalların, aşındırıcı nitelikteki duman, buhar ve gazların yıpratamadığı bir üründür. Camelyaf Takviyeli Polyester Tanklar ve silolar zeytin, zeytinyağı, su, süt, turşu ve çeşitli kimyasallar, içme suyu depolama ve buna benzer birçok amaç için kullanılabilir. Aşındırıcı kimyasalların mahallinde saklanmasında ve nakliyesinde, metal ve diğer tanklara karşı ekonomik bir alternatiftir. Talepler doğrultusunda, ölçülendirilip Camelyaf Takviyeli Polyester `den imal edilen tank ve silolar, dikey ve yatay yer üstü ve yer altında kullanılabilecek şekilde tasarlanıp hizmete sunulmaktadır. Kullanılacak olan reçinenin cinsi ( polyester, epoksi, vinilester ) ve istatistikî parametrelerin hesabı (kalınlık, cam elyaf takviyesi ve aksesuarlar )tankın kullanım amacına uygun olarak veya muhafaza edilecek ürünün cinsine göre planlanır.Detaylı bilgi için lütfen irtibata geçin

#platform duba, polyester sudeposu #polietilen su depoları #polyester proje ürünleri #hidroforlar günes enerjisi #inşaat malzemeleri


Benzer Firmalar