Efor Yazılım Hizmetleri


Cumhuriyet Cad. No:94 Kat:8/17

Telefon1: 216 362 53 69

Telefon2:

Fax: 216 345 23 32

Web: www.eforyazilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Efor Yazılım, tecrübeli ve özverili personelleri ile Mobil Hizmetler, Web Uygulamaları, Koltuk Rezervasyon Satış Otomasyonu konusunda sektöre hizmet vermektedir. Gerçekleştirdiği projelerde standart yazılım ihtiyaçlarının dışında şık, kolay kullanılabilir ve fonksiyonel yazılımlar ile konusunda lider bir yazılım firması olmayı hedeflemektedir. Bunun için teknolojiyi ihtiyaçlarınıza yönelik biçimlendirerek hizmet veriminizi en üst seviyeye birlikte çıkarmayı amaç edinmiştir. Efor Yazılım “İnternet ve Mobil” teknolojisine müşterilerini adım adım yaklaştırmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Mobil Hizmetler
Gelişen teknoloji ile hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan mobil cihazların programlaması, firma ve kurumların ihtiyaçlarına yönelik kullanılması için verdiğimiz hizmetlerdir.
Web Uygulamaları
Efor Yazılım şirket içi otomasyon sistemleri ve şirketlerin dijital ortama taşınmasına yönelik çalışmalar sürdürmektedir. Kurumsal kaynak planlaması ve müşteri ilişkileri yönetimi gibi uygulamalar ile firmaları internet üzerinden takip edilebilir hale getirmektedir. Aynı zamanda kurumsal web sitesi uygulamaları ve e-ticaret uygulamaları konusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.
Koltuk Rezervasyon Satış Otomasyonu
Koltuk üzerinden işlem yapan her kurum veya firmanın biletlerinin satışı ve raporlaması için geliştirilmiş uygulamamızdır. “Bilet Satışı ve Rezervasyonu” yapılmasını sağlayan uygulamamızın İnternet ya da intranet kullanımı mevcuttur.

#web uygulama #mobil uygulamalar #yazılım geliştirme #bilet satış #


Benzer Firmalar