Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » BURSA Metal ve Yan Sanayi » BURAK İNŞAAT ÇELİK KONSTRÜKSİYON PASLANMAZ MAKİNA SANAYİ

BURAK İNŞAAT ÇELİK KONSTRÜKSİYON PASLANMAZ MAKİNA SANAYİ


BURSA YOLU YENİ SANAYİ SİTESİ O BLOK NO:4

Telefon1: 0224 772 29 75

Telefon2: 0224 772 28 91

Fax: 0224 772 28 41

Web: www.burakinsaatcelik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:21 (Yönetici:1 | Memur:5 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:YOK

Burak çelik konstrüksiyon olarak; Amatör ruhla profesyonel çalışma anlayışını hedefleyen firmamız, pratik süratli çözümler sunmak süreti ile yaptığı ve yapacağı çalışmalarla çelik ve çelik konstrüksiyon sektöründe kalitesinden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden hizmet etmeyi amaçlamıştır.

Kısa sürede yaptığımız çalışmalarla sektörümüzde yer edinen firmamız kalite ve güvenin adresi olmuştur.

Firmamız bünyesinde genç ve idealist bir ekip her geçen gün kendini yenileyerek çalışmalarına devam etmektedir.

Neden burak Çelik konstrüksiyon; Çünkü Burak Çelik konstirüksiyon müşterilerinin beklentisi olan kaliteli işi en hızlı ve en üst düzeyde güvenilir yapmasıyla tanımlana bilir bir firmadır. Fabrakamız bünyesinde, üretimin her aşamasında en son teknoloji ekipmanlar kullanılmaktadır. Üretim sürecinde sürekli kontrol, titiz çalışma en kaliteli ürünü en kısa zamanda teslim etmemizi sağlamakta, bu da müşteri memnuniyeti kazanmamızı sağlamaktadır.

Fiyat politikamız müşterilerimizi destekleyici ve kalitemizden ödün vermeyecek şekilde ayarlanır. Çalıştığımız firmaların gelişimlerine katkıda bulunmak en önemli değerlerimizden biridir.

Burak çelik konstrüksiyon, çağdaş teknolojisi, uzman, dinamik yönetici kadrosu, titiz çalışanlarıyla, gelecekteki yeni nesillerle hizmet vermeye devam edecektir.

Müşteri memnuniyetini ve kaliteyi sağlamak için firmamız verdiği hizmetlerle ilgili müşterinin istek ve arzularını takip etmekte ve istenen yenilikler için müşterilerimize kusursuz hizmet sunmayı amaçlamaktadır.



Ürün ve Hizmetler

Çelik Yapı Çelik Çatı Çelik Konstrüksiyon Tasarım ve Projelendirme. Üretim ve Montaj. Çelik Konstrüksiyon Endüstriyel tesisler Fabrika binaları Mimari Çelik Konstrüksiyon yapı uygulamaları Çok katlı binalar Çok amaçlı depo ve hangarlar Paslanmaz stok tankları Paslanmaz silolar Paslanmaz kazanlar Paslanmaz çelik veya istenilen malzemeden stok tankları, depolama tankları basınçlı tankları

#ÇELİK KONSTRÜKSİYON #BASINÇLI TANKLAR #PASLANMAZ SİLOLAR #PASLANMAZ MAKİNA #ÇELİK ÇATI


Benzer Firmalar