HSB ASANSÖR


çankırı cad 22/30-31 ULUS/ ANKARA

Telefon1: 312 311 38 69

Telefon2:

Fax: 312 311 3869

Web: www.hsbasansor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Asansör konusunda iştigal etmekte olan firmamız teknik, teknolojik ve ticari deneyim kazanmış personel kadrosundan oluşmuştur.

Asansörlerin montajı bu konuda geniş deneyimi olan yetkili teknik elemanlarca yapılarak, her aşamada mühendislik düzeyinde denetlenmektedir.

Yapılan tesislerimizin malzeme ve imalat hatalarına karşı garantili olup asansörlere özenli ve sürekli bakım-arıza hizmeti sağlanır.

Firmamız, isteğe bağlı olarak yerli veya tamamen ithal malzemeden oluşan Normal , Çift hızlı, Kademesiz hız sistemli, her türlü teknolojiye sahip,tam otomatik her tip ve kapasitede ASANSÖR,YÜRÜYEN BANT VE MERDİVEN tesisi ve bu konuda tüm mimari, mühendislik ve proje çizim hizmetlerini eksiksiz olarak sunmaktadır.

Firmamız binalara hasta , insan, özürlü ,yük asansörlerinin imalat ve montajını İdari ve Teknik Şartnamelere uygun olarak başarı ile tamamlar ve eksiksiz olarak teslim edilir.

Sizlerinde asansör bakım, onarım, montaj ve modernize konusunda ihtiyacınız olan hizmetleri eksiksiz olarak vereceğimize inanarak tarafınızdan açılan ve talep duyulan komple tesis, bakım, onarım, montaj ve modernize ihalelerinde bizden de teklif almanız bize büyük gurur verecektir,Değerli iş taleplerinizi bekleriz.



Saygılarımızla,



HSB ASANSÖR TİC.



ADRES : ÇANKIRI CAD.NO :22/30-31 ULUS /ANKARA



TEL/FAX : 0 312 311 38 69

e.mail : hsb.asansor@hotmail.com

web : www.hsbasansor.com



Ürün ve Hizmetler


#ASANSÖR #BAKIM #ONARIM #MONTAJ #


Benzer Firmalar