EGE SANAYİ VE TİCARET


atalar mahallesi,doğu caddesi,enginler sokak,18/A kartal istanbul

Telefon1: 02163894834

Telefon2:

Fax: 02163894935

Web: www.egebonbon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ege Sanayi ve Ticaret
Egebonbon; 1998 yılında Türkiye`de ilk defa promosyon sektöründe kullanılamak üzere şeker üzerine logo baskısı yaparak piyasaya sunmuştur.
Kurucusu Nilüfer Dündar 1986, Mimarsinan Üniversitesi,Mimarlık Fakültesi,Endüstriyel Tasarım bölümü mezunudur. Marmara Üniversitesi,Eğitim Fakültesi,Pedagojik Formasyon belgesi ile bir dönem kendi konusunda Trakya Üniversitesi, Çorlu Meslek Yüksek Okulunda eğitmenlik görevinde bulunmuştur.
Bu dönem içerisinde promosyon sektöründeki tasarım ürünleri alanındaki boşluğu fark ederek, Leda Desing Company Ltd.Şti yi kurmuş ve bu çatı altında bu sektöre tasarımlar üretmeye başlamıştır.
Bir yıl sonundaki gözlemleri neticesinde kurucumuz promosyon sektöründe logolu bonbon şekerinin kullanılmadığını fark ederek bu konuda yatırım yapmaya karar vermiştir.
Hilton Sergi Salonunda düzenlenen 1998 Eşantiyon Ürünler Fuarında hazırladığı demo ürünlerle sektöre logolu bonbon şekeri tanıtmıştır.
Fuarın akabinde;logolu bonbon şeker EGEBONBON ismiyle otelcilik,restaurant,hizmet sektörleriyle beraber tüm Türkiye çapındaki firmaların tanıtım etkinliklerinde yerini almıştır.
Minimum maliyetler ve kaliteli üretim hedefleri dahilinde, sadece logolu bonbon şeker üreten promosyon firması, olarak 10 yıldır sektörde bine aşkın firmaya hizmet vermektedir.
EGEBONBON; 3 adet baskı ve 2 adet şekerleme tesisi ile sert şeker üretiminde çeşitli çözümlerle büyüme hedefini sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler

logo, bonbon, şeker, reklam, bayram, otel, hotel, restaurant, tanıtım, reklam şekeri, logolu şeker, logolu bonbon şeker, bayram şekeri, promosyon şekeri, baskılı şeker, candy, advertising bonbon, logo printed bonbon, tanıtım şekeri, baskılı şeker, baskı, baskılı bonbon şeker, flowpack, flowpack şeker, pillow, pillow şeker, pillow bonbon

#reklam şekeri #logolu şeker #baskılı şeker #tanıtım şekeri #bayram şekeri


Benzer Firmalar