Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Mobilya ve Dekorasyon » Çalışkan Ofis Mobilyası

Çalışkan Ofis Mobilyası


Modoko San. Sit. No:9

Telefon1: 0216. 313 33 32

Telefon2: 0216. 379 52 44

Fax: 0216. 313 33 32

Web: www.caliskanmobilya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1974
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1974 yılında İstanbul’da kurulmuştur.Yıllarla birlikte büyüyen firmamız gerek

Ofis mobilyası gerekse ev mobilyası alanlarında faaliyet göstermeye başlamış.Ülkemizde

Bir çok ilke imza atmayı kendine ilke edinmiştir.Bir çok büyük firmanında tercih sebebi olmasında sürekli denenmemişi denemenin arayışı içinde olmasının büyük bir etkisi vardır.

Kaliteyi ,sürekli iyiyi aramak zamanla müşteri talebindeki artışla birlikte müşteri beklentilerindeki artışıda beraberinde getirmiştir.

Bu sebeple firmamız 1994 yılında hem kaliteyi yükseltmek ,hem müşteri ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabilmek için Dudullu’daki fabrikasına taşınmıştır.1996 yılında ülkemize ilk CNC Makineyi getiren bir iki firmadan biridir.Yıllarla birlikte gelişen makine parkı.artan kalite, ülkenin çeşitli yerlerinden gelen talepler.Markalaşmayla birlikte firmayı bayi ağı kurmaya yöneltmiştir.2000’li yıllarda İstanbul’dan Van’a kadar birçok noktada ürünleri satılan firmamız.Bir yandan da kendi mağazalarını kurmaya başlamıştır.İstanbul’da yıllar içinde açılan Gebze,Maltepe ,İçerenköy ve Modoko mağazalıyla birlikte perakende müşterilerininde taleplerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlamıştır.

2004 yılında yeniden yapılanmaya giden firmamız.Ofis mobilyasında proje ağırlıklı çalışmalarını arttırmış.Firmalara kendilerini görüntü olarakta alışılmış ve standart mobilyalardan sıyrılmalarını sağlamak için firma kimliğine uygun özel mobilyalar üretmeye başlamıştır.Aynı yıl hizmet kalitemizi mükemmelleştirme çalışmalarımıza katkısı olması için ISO 9001 kalite belgesinide almış olan firmamız.Beklentileri yüksek olan firmalara özel proje çalışmalarıyla destek vermeye devam etmektedir.

Her müşteriye yakın dostlarımız olarak hizmet veren firma çalışanlarımız.Üzerinde çalışılan

her yeni ofise bir ressamın portresinde çalıştığı titizlik ,özen ve zevkle çalışmaktadır.Çalışmalarımızın sonunda müşterilerimizden aldığımız övgüler çalışmalarımızdaki en büyük motivasyon kaynağımızdır.


Ürün ve Hizmetler

ofis mobilyası, büro mobilyası, ofis kanepe, büro kanepe, ofis koltuk, büro koltuk, ofis toplantı masaları, ofis banko, büro banko, bölücü panel, ofis dolap

#ofis mobilyası ofis mobilyasi #büro mobilyası büro mobilyalari #ofis mobilyas pendik #ofis mobilyası gebze #mobilya


Benzer Firmalar