Küresel Demir Çelik


Atatürk Caddesi No:306 Kat 1 D.1

Telefon1: 02324222332

Telefon2:

Fax: 02324222354

Web: www.kureseldemircelik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Küresel Demir Çelik Ltd. Şti. sürekli gelişen ve büyüyen çelik sektöründe, deneyimli ve genç kadrosuyla İzmir`de 2008 yılında kurulmuştur.

Şirketimiz gelişen ve her geçen gün büyüyen çelik sektöründe hizmet vermek amacıyla genç ve uzman ekibiyle 2008 yılında Küresel Demir Çelik Ltd. Şti. adıyla kurulmuştur.

Küresel Demir Çelik güven ve dürüstlük ilkelerinden taviz vermeden, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibiyle sektörüne farklı bir boyut katacaktır.

Küresel Demir Çelik Ltd. Şti. müşterilerinin talepleri doğrultusunda düz ve nervürlü inşaat demiri hasır çelik ve çelik kütük mamullerinin satışını yapmaktadır. Şirketimiz satışını yaptığı bütün mamullerin kaliteli olduğunu garanti eder.

Sahip olduğu ticari beceri ve güçlü finansmanıyla sektörde güvenin simgesi olmuştur. Şirketimiz müşterilerine en kaliteli ürünleri en ekonomik şekilde sunmayı görev olarak benimsemiştir.


Ürün ve Hizmetler

NEVÜRLÜ DEMİR TEKNİK ÖZELLİKLER

İnşaat betonarme demirleri olan nervürlü standart filmaşin demirden statik projenize göre ebatlandırılmış şekillendirilmiş (etriye , tek gönye)olarak TSE 708’e uygun her noktadan aynı mukavemeti sağlayacak şekilde doğru radius çaplarında bükülmüş montaja hazır demiri projedeki poz numaralarına göre etiketlenmiş olarak şantiyenize teslimini temin eder.

#küresel demir çelik, çelik hasır #decoration,turkey #engineer,mimar #fabrika,buildings #industry,endüstri


Benzer Firmalar