Zayıflama SHOP


Zeytinlik Mah. Ziyabey Cad. No:19

Telefon1: 02125438999

Telefon2: 02125438998

Fax: 02125438999

Web: www.zayiflamashop.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Zayıflama SHOP Firma Profili


Kurulduğu günden bu yana, müşterilerinin memnuniyetini temel alan ve bu doğrultuda büyüyen bir şirkettir. Siz değerli ziyaretçilerimize günümüz e-Alışveriş portalları arasında Güvenli ve Garantili alışveriş şartları sağlamıştır.

Zayıflama Shop uzun yıllara dayanan güvencesiyle her türlü yasal izinle birlikte kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabileceğiniz yegane kuruluşlardan biridir. Kurulduğu günden bu yana, müşterilerinin memnuniyetini temel alan ve bu doğrultuda büyüyen bir şirkettir.

Zayıflama Shop ürettiği ürünlere pazar bulamayan üreticeleri ve ithalatçıları da gözetmektedir. Türkiye`nin en çok ziyaret edilen zayıflama ürünleri satış sitesi olma özelliği sayesinde reklam ve tanıtım olarak iyi bir pazar özelliği taşımaktadır. Yeni çıkan ürünlerin piyasaya tanıtılması ve pazarlanması konusunda ortak çalışmalara açık bir web sitesidir. Ürünleriniz reyonlarda ücretsiz sergileyebilir. Satışı yapılan ürünlerden sitemize komisyon vermek suretiyle katkıda bulunabilirsiniz.

Zayıflama Shop geleceğin önde gelen e-ticaret portalleri arasındaki yerini şimdiden almıştır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür güvenli e-alışverişler dileriz...



Zayıflama SHOP Yönetimi


Ürün ve Hizmetler

Türkiye`nin en büyük sağlıklı zayıflama ve diyet ürünleri satış sitesinde zayıflama haberleri, soru ve sorunlarına da cevaplar bulabilirsiniz.
Copyright © 2006-2008 zayiflamashop.com. Created by ZayıflamaSHOP web team.
Site İçeriği: ZayiflamaShop.Com - Zayıflama, Diyet, Kilo Verme, Zayiflama, Tüy Dökücü, Zayıflama Çayı, Sağlıklı Zayıflama İlaçları, zayıflamak, zayıflama ürünleri, diyet zayıflama, bölgesel zayıflama, rejim, kilo, diet, diet patch, Hoodia Gordoni, Hoodoba Pure, Zayıflama Hapı, Gutto, Hodobax, Lahana Çorbası Kapsülü, Fx15, Zayıflama İlaçları, Zayıflama Çayı, Zayıflama Kemeri, Mate Çayı, Kozmetik, TV Ürünleri, Zayıflama haberleri ve soruları, Tala, Roja, Zayıflama Kemeri, Zayıflama Çayları, Zayıflama Hapı, Zayıflama İlaçları, zayıflama shop - www.zayiflamashop.com

#zayıflama, tüy dökücü #diyet #sağlık #kilo #alışveriş


Benzer Firmalar