Anasayfa » Isıtma soğutma ve havalandırma » İnşaat sanayi » İSTANBUL Isıtma soğutma ve havalandırma » KARTES MÜHENDİSLİK TAAH. VE TİC. LTD. ŞTİ.

KARTES MÜHENDİSLİK TAAH. VE TİC. LTD. ŞTİ.


Gayrettepe Mh. Hatta Halim Sk. NO:18/2 Beşiktaş-İst.

Telefon1: 0212-288 47 26

Telefon2: 0212 274 73 24

Fax: 0212 266 13 74

Web: www.kartesmuh.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

16 YILLIK TECRÜBE BİRİKİMİ VE UZMAN EKİBİYLE GÜVENİLİR HİZMET SUNMAKTADIR..

· 1992 Yılında Kurulan Firmamız Bugüne Kadar Tesisat Alanında Faaliyet Göstermiştir....

· Kurulduğu Yıldan İtibaren Titiz,Dürüst Ve Gayretli Çalışmalarımız Sonucu Önemli Mesafe Kat Ettiğimize İnanıyoruz.

· 1994 Yılından İtibaren Mülkiyeti Şirketimize Ait Olan Gayrettepe�deki Kendi Yerimizde Faaliyetlerimize Devam Etmekteyiz..

· Firmamız Kartes Müh. Taah. Ve Tic. Ltd. adı altında ısıtma havalandırma, klima, buhar, yangın, doğalgaz, LPG, Sıhhi tesisat, arıtma, paslanmaz baca, Havalandırma kanal imalatı ve tesisat izolasyonu konularında uygulama faaliyetlerini yoğunlaştırmıştır..

· Firmamız bünyesindeki Mühendis, Teknisyen, Isıtma Soğutma, kanal, İzolasyon ve elektrik tesisat ekipleri ile bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında irili ufaklı pek çok projeye başarı ile imza atmıştır�

· Ayrıca Firmamız pek çok önemli tesisat malzemelerinin bayiliğini yapmaktadır. Bayiliğini yapmakta olduğumuz bazı firma ve markalar; BUDERUS, GOODMAN, AMANA, REFLEX, ELİCENT, MAN, WİLO, ALURAD, DAIKIN, HİGH-LİFE, ISISAN P100 PANEL RADYATÖR..


Ürün ve Hizmetler

İGDAŞ YETKİLİ FİRMAMIZ F-611 SERTİFİKASI İLE İSTANBUL`UN EN GÜVENİLİR FİRMASI OLMAKTAN GURUR DUYUYOR., DOĞALGAZ TESİSATI - KAT KALORİFERİ - MEKANİK TESİSAT - YANGIN TESİSATI - YERDEN ISITMA TESİSATLARI KONUSUNDA 15 YILLIK TECRÜBEMİZLE HER ZAMAN HİZMETİNİZDEYİZ ......
BUDERUS KOMBİ, DAİKİN SİESTA KLİMA RADYATÖR KAZAN HAVALANDIRMA TESİASATI

#İGDAŞ YETKİLİ FİRMA #BUDERUS KOMBİ #DİAKIN SİESTA KLİMA #KAZAN MONTAJI #KOMBİ MONTAJI


Benzer Firmalar