ERZURUM GÜVENLİK TEŞKİLATI


saraybosna cad.sınav iş merkezi kat:4/9

Telefon1: 4422340235

Telefon2:

Fax: 4422340236

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ERZURUM GÜVENLİK TEŞKİLATI: 5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun uygulanması ve yürütülmesi amacına istinaden Erzurum merkezli olarak kurulmuş bir firmadır. 5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun kabul edilmesi ile başlayan tecrübemizi yeni bir isim altında müşterilerine aktarmayı onlara en iyi hizmeti vermeyi ilke edinmiş olan ERZURUM GÜVENLİK TEŞKİLATI Erzurum ve tüm çevre illerde güvenlik koruma ve güvenlik sistemleri konusunda hizmet vermektedir. Firma faaliyet alanı olarak özel güvenlik eğitimi ve tüm özel ve resmi kurumlarda koruma hizmetleri, güvenlik kamera alarm sistemleri, personel takip ve devriye tur kontrol sistemleri, geçiş kontrol sistemleri, araç takip sistemleri ile faaliyet göstermektedir.


Ürün ve Hizmetler


ÖZEL GÜVENLİK KORUMA HİZMETLERİ
5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine dair kanunun uygulanmasına istinaden tecrübeli kadromuz ve Özel Güvenlik Sertifikasına sahip güvenlik personellerimiz ile tüm özel sektör ve kamu kurum ve kuruluşlarda güvenlik koruma hizmetleri vermekteyiz. Güvenlik koruma hizmetlerini güvenlik personeli başına (asgari ücret maaş + ssk + stopaj + vergi + firma karı) tüm masraflar dahil 889 YTL ye yapmaktayız.
5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerinin uygulanması sürecinde özel güvenlik eğitimi ve tüm özel ve resmi kurumlarda koruma hizmetleri, güvenlik kamera alarm sistemleri, personel takip ve devriye tur kontrol sistemleri, geçiş kontrol sistemleri, araç takip sistemleri ile geniş bir yelpazede güvenlik alanında hizmet vermekteyiz.

#güvenlik hizmeti #kamera sistemleri #araç takip #alarm sistemleri #personel takip


Benzer Firmalar