GÜNEŞLİ ORGANİK TARIM


GÜNEŞLİ KÖYÜ

Telefon1: 05377668879

Telefon2:

Fax: 04663516916

Web: www.gunesbal.co.cc

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güneşli Organik Tarım Çiftliği
Hopa
Artvin
Güneşli Organik Tarım Çiftliği 3/02/2007 tarihinde ülkemizde doğası bozulmamış, sanayi atıklarıyla kirlenmemiş, geniş ve çeşitli bitki örtüsüne sahip ender yerlerden olan Artvin’in Hopa ilçesinin Güneşli köyünde kurulmuştur.Kuruluşumuzun hemen ardından bölgede geleneksel olarak yapılmakta olan arıcılık faaliyetlerini organik olarak sertifikalandırmak için başvuruları yaparak çalışmalarına başlamıştır. Şuan geçiş dönemindeyiz. Organik Arıcılık yapmak için gerekli geçiş sertifikalarını almaya hak kazanmış durumdayız. Tamamen doğa ile iç içe olan kovanlarımızda organik bal üretmek üzere çalışmalarımız devam etmektedir. Arılarımızı kışın Güneşli’de kışlatırken bal sezonunun başlaması ile birlikte Kaçkar Dağlarındaki Yüksek yaylalara götürmekte ve bal süzümünü de burada yapmaktayız.

Özellikle büyükşehirlerde artık ellerin market raflarına korkarak gittiği, ne yediklerimizden ne de içtiklerimizden asla emin olamadığımız bir dönemde bizim amacımız korkusuzca çocuklarımıza yedirebileceğimiz, kalitesinden, saflığından, besin değerlerinden emin olacağımız ürünler ortaya çıkartmak ve bu yolda artık marka haline gelmek.

Güneşli Organik’in adının saflık, doğallık, kalite ve ulaşılabilirlik kelimeleriyle birlikte anılmasını, akla bu kelimelerle gelmesini sağlamak hedefindeyiz ve bu hedefi gerçekleştirmekte de iddialıyız.

MİSYONUMUZ
Kendi çocuklarımıza güvenle yedirebileceğimiz organik ürünlerimizi herkese ulaşılabilir fiyatlarla sunmak.

VİZYONUMUZ
Kalite anlayışımızdan ödün vermeden organik ürünlerimiz yelpazesini geliştirmek. Hayatın her alanında sunacağımız doğal ürünlerimizle insanlarımıza sağlıklı besinler yedirmek ve günden güne bu yolda ilerleyerek


Ürün ve Hizmetler


BAL ORGANİK BAL, DOĞAL ŞİFA, ORGANİK KESTANE VE YAYLABALI *GÜNEŞBAL
Yayla balı, Atvin yöresinin 2000-3000m yükseklikteki doğal bitki örtüsünde olan çiçek özlerinin, oyulmuş ağaç kütüğünün içinde hiçbir yapay mum kullanılmadan toplanmasıyla oluşturulan doğal bir baldır.Özellikle iyileştirici ve antiseptik(mikroplara karşı koruması) olmasıyla bilinmektedir. Ayrıca yanık tedavisinde, ülser, boğaz ve göz enfeksiyonlarında çok etkili olduğu klinik denemelerle kanıtlanmıştır. Güneşli Organik Tarım Çiftliği`nde yetiştirilen ürünler hem ekolojik hem organik hem de

ORGANİK BAL GÜNEŞBAL- KAÇKARLARDAN GELEN LEZZET

Güneşli Organik Tarım Çiftliği`nde yetiştirilen ürünler hem ekolojik hem organik hem de biyolojik, çünkü burada insana ve çevreye saygı esasıyla tarım yapılıyor.

Kaçkar Dağları’nda insanların değil, kraliçe arının kontrolünde yapılan yüzde yüz doğal balımızın lezzeti anlatılmaz, tatmanız lazım. Balımızın görüntüsü, rengi, kokusu ve ağızda bıraktığı tat her bakımdan farklı. Dünyanın en zengin çiçek çeşitlerinin bulunduğu Kaçkar eteklerinde üretilen ve dünyanın en şifalı balı olarak bilinen bu yörenin balı, doğrusu bu nitelendirmeleri fazlasıyla hak ediyor.

Artvin gibi küçük bir vilayetin değişik yerlerinde bal üretiyoruz; ama çok farklı tatlar oluşuyor.
3.000 metre zirvede bal üretiyoruz. Oradaki çiçekler daha farklı. Her bölgenin balının ayrı bir lezzeti var.

Balı tamamen en eski geleneklere göre yapıyoruz ve arıya kesinlikle karışmıyoruz. Bizim arılar teknik şeylerden hiç hoşlanmıyorlar ve kovanları ne kadar tenha yerlerde olursa o kadar verimli bal üretiyorlar.

Üretim yerimiz; biyolojik çeşitlilik ve doğal kaynak yönetimi projesi kapsamında Dünya Çevre Birliği`nin koruma altına aldığı Artvin havzasıdır.

Balımız Dünyanın en çalışkan , kışa dayanıklı ve uzun hortumu sayesinde en derin çiçek nektarlarını emebilen kafkas arısı tarafından üretilmektedir. Hiçbir katkı maddesi içermeyen yüzde yüz saf bal`dır.

Butik üretim yaparak sadece özel müşterilere bal gönderiyoruz.

Doğal balın bedeli vardır. Ucuz bir şey değildir. İyi bal vicdandır.


#BAL #Organik bal #kestane balı çiçek balı #ıhlamur balı yayla balı #doğal bal


Benzer Firmalar