Detaysan A.Ş.


10006 Sok No:6 A.O.S.B Çiğli İzmir

Telefon1: +902323280062

Telefon2:

Fax: +902323280070

Web: www.detaysan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1965
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız DETAYSAN A.Ş. 1963 yılında ülkemizin güzel şehri İzmir`de kuruldu. Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde 5000 m2 açık alan üzerine oluşturduğumuz fabrikamızın kapalı alanı 3800 m2`yi geçmektedir. Fabrikamız 75 deneyimli personeli; Makina Mühendisi, Endüstri Mühendisi, İşletmeci ve İktisatçı yönetim kadrosu ile profesyonel bir portre çizer.

Müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmek için kuruluşumuzdan bu yana sürekli büyüme ve gelişim içindeyiz. Bu nedenle tesisimizi en son teknolojilerle donatıyoruz. Kalıphane, Toz-Fırın Boya Tesisi, Bilgisayarlı Punch ve Dört İstasyonlu Kaynak Robotu, Hastane Mobilyası sektöründe teknolojiyi çok yakından takip ettiğimizin kanıtıdır. Yakında, Lazer Kesim ve Ahşap Üretim Ünitesi ile yüksek teknolojiden oluşan ailemiz daha da büyüyecektir.

Firmamız, Hastane Mobilyası sektöründe sürekli İLK`lere imza atmaktadır. Hasta Karyolalarında ilk TSE Uygunluk belgesinin firmamızın ürettiği ürüne verilmesi, Hastane Mobilyası üreten bir fabrikanın ilk defa ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Belgesine uygun görülmesi ve Hastane Mobilyası için AR-GE birimi kurulması, karyolalarımızın kaynakların robot vasıtasıyla yapılması gibi İLK`lerin arkasında DETAYSAN A.Ş.`nin yetişilemeyen hızı görülmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Hastane mobilyaları üretimi; Metal dolap ve aksesuar üretimi

#hastane mobilyası #metal dolap #motorlu karyola #keson #sedye


Benzer Firmalar