hodobax


bandırma

Telefon1: 7130300

Telefon2:

Fax: 7130301

Web: www.hodobax.info

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


HodobaX, % 100 doğal ve % 100 bitki ihtiva eden, kliniksel deneyler ve laboratuvar sonuçları ile bir araya getirilip el değmeden hijyenik ortamlarda son teknoloji kullanılarak üretilen zayıflamaya yardımcı bitkisel form kapsülüdür.

Gönüllü 1000 adet denek üzerinde yapılan kliniksel deneyler sonucunda HodobaX`ın 15 günde etkisini gösterdiği ve 3 ile 12 kilo arasında kilo verdirme etkisinin olduğu gözlemlenmiştir.

Bu deneyler sonucunda diğer zayıflama ve diyet yöntemlerinde görülen su kaybının en az seviyeye indirgendiği belirlenmiştir.


Zayıflama, diyet ve form koruma yöntemlerinin çoğunda vücuttaki suyun atılması hedeflenmiştir. Uygulama sonuçlarında her ne kadar kilo kaybı gözlenmiş olsa da vücuttan atılan su zamanla aynı oranda geri alınır.

Vücudun geri almış olduğu suyun yanı sıra bu durum metabolizmaya doğrudan zarar vermektedir. Enerjisi en alt seviyelere düşen metabolizma daha çok kalori ihtiyacı duyarak kalorisi yüksek gıdalara yönelip vermiş olduğu kilo miktarının fazlasını geri alacaktır. Unutulmaması gereken vücuttan kolay yollarla atılan su kaybı asla kilo kaybı olarak nitelendirilmemelidir.

Vücuttaki sudan sonra, vücudun atmak isteyeceği unsurlar, yağlar ve kaslardır. Yağlar, en çabuk kimyasallar ile atılırlar. Ancak kimyasal maddeler ve ilaçlar ile atılan yağlar vücut tarafından yeniden alınma eğilimindedirler ve çok çabuk biçimde geri alınırlar.

Çoğu diyet ve zayıflama yönteminde erime gerçekleşen kasların ise kendilerini toparlamaları, diğer unsurlara göre çok daha zordur ve istenmez.

HodobaX, içerdiği bitkisellerle, vücudun su kaybını engeller ve su kaybı nedeni ile


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar