GENEL MÜŞAVİRLİK İŞLETMECİLİK LTD. ŞTİ.


Sümer 2 Sok. 39/14 Kızılay ANKARA

Telefon1: +90 (312) 231 95 57

Telefon2:

Fax: +90 (312) 231 25 95

Web: www.genelmusavirlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1981
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1981 yılında Emitaş Endüstriyel Mühendislik Ticaret A.Ş. olarak Danışmanlık ve Müşavirlik hizmetleri alanında faaliyete başlayan firmamız, ülkemizin sanayisinin gelişmesinde önemli rol oynayan firmalarımızla birlikte çalışmalarını sürdürmüştür. Bugün ise siz değerli sanayi ve ticari işletmelere verdiğimiz hizmetlerimize, GENEL MÜŞAVİRLİK ve İşletmecilik Ltd. Şti. olarak devam etmekteyiz.
Firmamız, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlıkları, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Türk Patent Enstitüsü ile tüm bakanlıklar ve resmi kurumlardaki tüm işlemlerle ilgili belgeler konusunda müşavirlik ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

Müşavirlik konusundaki hizmetlerimiz, almak istediğiniz hizmet için talebiniz ile başlayıp, hizmetinizin uygulanıp, neticelerinin alınıp, sonuçlanmasına kadar geçecek olan tüm evreleri içermektedir.

Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren kuruluşumuz için; siz değerli müşterilerimiz ve konuklarımızın memnuniyeti önceliklidir.

Güvenirlilik, gizlilik, tarafsızlık, katma değer sağlama ve sürekli daha iyiye ulaşma yaklaşımlarıyla etik değerlerden taviz vermeden hizmet sunmayı görev olarak benimsemiştir.


Ürün ve Hizmetler

Müşavirlik Hizmetleri Yatırım Teşvik Belgesi, Dahilde İşleme İzin Belgesi, Endüstriyel Tasarım, Marka - Patent, Yabancı Personele Çalışma İzinleri, Gözetim Kota Belgeleri, Kontrol Belgeleri, Konsolosluk Fatura Tasdikleri, Ticari Vizeler ile ilgili tüm iş ve işlemler.. ISO 9001 - Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001- EMS, OHSAS 18001 - SMS, ISO 22000 - F Belgeleri ile ilgili tüm iş ve işlemler.. Ürün Belgelendirme CE İşaretlemesi, Teknik Dosya Hazırlama, Fabrika Üretim Kontrol Sisteminin Kurulması, Onaylanmış Kuruluş Hizmetleri..

#ISO Belgesi #CE İşareti #Yatırım Teşvik #Danışmanlık, Müşavirlik #Marka patent


Benzer Firmalar