Anasayfa » Plastik sanayi » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Plastik sanayi » Bayer Plastik Tüp Ambalaj San.ve Tic.A.Ş.

Bayer Plastik Tüp Ambalaj San.ve Tic.A.Ş.


Meclisi Mebusan Cad. Koçarslan İşhanı, No: 149/3 PK: 34427 Fındıklı, İstanbul / Türkiye

Telefon1: +90 212 251 21 55

Telefon2:

Fax: +90 212 243 07 02

Web: www.bay-er.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1983
Çalışan Sayısı:200 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1983 yılında kurulmuştur. Şirketimiz çeyrek asırlık çalışma yaşamı sonrasında, plastik tüp üreticisi olarak kalitesini kanıtlamış, Türkiye`de ve dünyada kendine bir yer edinmiştir. Başarımız, plastik tüp ambalaj sektöründeki gelişmeleri izleyerek bu sektörün yeni teknolojilerini üretim hatlarımızda kullanmamızda yatmaktadır.

Güvenilir ve standartları sürdüren bir üretim anlayışı ana ilkemizdir. Üretimlerimiz sektörümüzün en yeni ve gelişmiş, ekstruder, kafa-omuz ve baskı makineleriyle yapılmakta, yüksek standartlı ve kaliteli hammaddeler kullanılmaktadır. Gelecek yılların hedefleri de yine bu anlayışla planlanmaktadır.

Kuruluşumuzdan bu yana Türkiye`de en büyük pazar payına sahip bulunmaktayız. Geçtiğimiz yıllar içinde ise ihracata de yönelen şirketimiz bugün üretiminin %60`ını Avrupa Birliği ve ABD dahil tüm dünyaya satmaktadır. Gelecek yıllarda bu oranın %75`leri bulması hedeflerimiz arasındadır. Tüm bu hizmetler 200 kişilik yüksek kaliteli ve işinde uzmanlaşmış personelimiz ile gerçekleştirilmektedir. Şirketimiz, bünyesinde bulunan ambalajlama olanakları ve dolum tesisleriyle müşterilerine geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır. En kaliteli ürünü en kısa zamanda üretmek ve dünyanın neresinde istenirse orada teslimat yapabilmek ilkemiz ve başarımızdır.

Vizyon, Misyon ve Kalite Politikamız
1998 yılında ISO-9000 Sistemi çalışmalarına başlandı. 1999 yılı sonunda ISO-9002 Kalite Sistem sertifikası alındı. 2002 yılı sonunda ise ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi`ne göre sertifika yenilenmiştir.

Genel İlkelerimiz
• Dürüstlük,
• Kanun, yönetmeliklere, uluslar arası kurallara uymak,
• Müşteriler ile ilişkilerimizde müşteriye ait bilgileri saklı tutmak,
• Müşteri ve çalışanların memnuniyetini sağlamak,
• Çevreye duyarlı üretim anlayışını sürdürmektir.

Vizyonumuz
Müşterilerimizin en iyi çözüm ortağı olarak yurt dışındaki rakipler arasında ilklerden olmak.

Misyonumuz
Yaratıcılık ve kalite anlayışını sürekli geliştirerek müşteri ve çalışanlarımızı geleceğe taşımak.


Ürün ve Hizmetler

Sıkılabilir polyetilen tüpler - hafif, pratik ve kullanımı kolaylıklarından - kozmetik, gıda, kimya ve ecza ürünlerinin ambalajlanması için idealdir.

Müşterilerimizin özel isteklerini bünyemizde bulunan değişik çaplardaki tüp üretimi ile gerçekleştirmekteyiz. (Ayrıtılı bilgi için Boy Hacim ve Dış ve Ağız delik ölçüleri tablolarına bakınız).

Plastik tüp üretimi üç ana aşamadan geçmektedir. Tüp eteğin üretilmesi, kafa omuz enjeksiyonu ve baskı/kapaklama.



Tüp dekorasyon işlemi 6 renge kadar kuru ofset, altın/gümüş vs. renkli folyo (varak) kullanarak sıcak baskı ve 3 renkli serigrafi (ipek baskı) gibi imkanlarımızla her türlü isteği yerine getirebilir şekilde yapılmaktadır..

Müşterilerimizin nihaiyi baskı bitimi için mat, semi mat veya parlak vernik (lak) ve farklı kapak seçimleri de söz konusudur. Siparişlerde tüpler ve kapaklar tercih ettiğiniz renkte üretilebilir.

Tüketiciye ilk kullanıcı olduğunu göstermek ve tüpün içindeki ürünü korumak amacı ile müşteri isteğine ve bazı ürünlerin özelliklerine bağlı olarak tüp ağız kısmı alüminyum veya beyaz renkli folyo ile kapatılmaktadır.

Belirtilen ölçülerin rakamsal karşılığını boy ve hacim tablosundan bulabilirsiniz.
Dikkat etmeniz gereken ise bazı hacimlerin birkaç farklı boyda bulunmasıdır. Verilen tüp boyları çizimde L1 ile işaretlenmiş tüp etek boylarıdır.

Verilen boy ve hacimlere uygun baskı alan ölçülerine ulaşmak için buraya tıklayınız.

KAPAK ÇEŞİTLERİ
Firmamız üretmiş olduğu tüplere kapakların çoğunu bünyesinde üretmekle birlikte müşteri isteğine bağlı olarak yurtdışındaki kapakçılardan da kapak ithal etmektedir.

Firmamızın bünyesinde üretilen kapaklar aşağıdaki çeşitleri ile mevcut bulunmaktadır:
• 19, 25 ve 30 mm çaplardaki tüplerde standart silindrik kapak.
• 35, 40 ve 50 çaplarda mat ve parlak yüzeyli standart kapaklara ilave olarak ise mat ve parlak yüzeyli snap on (tüp üstündeki artworke endekslenmiş kapak) ve parlak yüzeyli flip top kapaklar mevcuttur.

Snap on kapaklar üzerinde tüketici tarafından ürün yeni açıldığını göstermek amacı ile güvenlik bandı uygulaması yapılmaktadır.


#Plastik Tüp #polyetilen Sıkılabilir #HDPE LDPE #ISO 9001:2000 #kozmetik dolum


Benzer Firmalar