Anasayfa » Ambulans » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Ambulans » SASlife Acil Sağlık Hizmetleri

SASlife Acil Sağlık Hizmetleri


Kağıthane-Bostancı / İstanbul

Telefon1: 0212 222 93 00

Telefon2: 0212 222 92 71

Fax: 0212 222 92 76

Web: www.saslife.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:90 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1993 Yılında kurulmuş olan STAR ambulans Sağlık Hiz. Taş. Tur. Paz. Ltd. Şti. günümüze kadar birçok kişiyi hayata döndürmüş ve sizlerin sayesinde bugünlere kadar öncü acil sağlık kuruluşu olmanın haklı gururu ile hareket etmektedir. Bizler ise sizlere daha etkili bir hizmet sunabilmek için sasLIFE Acil Sağlık Hizmetleri üyeliği başlatmış bulunmaktayız. 2001 yılından bu yana üyelerimize 36000 Tıbbi Danışmanlık, 4500 Poliçeliye Acil Ambulans hizmeti vermiş bulunmaktayız.
Dünya standartlarında acil sağlık hizmeti veren sasLIFE, kalp krizi, iş kazası, zehirlenme, astım krizi, yüksek ateş ve başlamış doğum faaliyeti gibi uluslararası alanda belirlenmiş 32 acil durum etrafında faaliyet göstermektedir.

sasLIFE hizmetlerine 7 gün 24 saat tek numara ile acil sağlık hizmetine ulaşabilmektedirler. Acil durum çağrısına en hızlı ulaşabilecek ambulans ekibi, alarm merkezi doktorları tarafından hızla vakaya yönlendirilmekte, vaka ile ilgili bilgilendirilmekte ve bir yandan da hasta ve hasta yakınlarına moral destek verilmektedir.

sasLIFE enerjisi ve tecrübesiyle , en zor anınızda bile yanınızda olmaya devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

sasLIFE kart sahipleri, her türlü sağlık problemlerinde broşürde yer alan hastanelerde yapacak oldukları sağlık harcamalarından STAR kartlarını göstererek indirimli olarak yararlanabileceklerdir.

sasLIFE kart sahiplerinin birinci derece yakınları (anne-baba-kardeş-eş-çocuk) tıbbi danışma ve medikal koordinasyon hizmetlerinden ücretsiz, acil doktor ve kara ambulansı hizmetlerinden ise ilaçlar ve sarf malzemeler ücretsiz olmak üzere indirimli olarak faydalanabilecekler.

#ambulans #acil #doktor #check-up #ambulans kart


Benzer Firmalar