Anasayfa » Branda ve çadır » Tekstil ve Yan Sanayi » İZMİR Branda ve çadır » Onart Yapı Sistemleri San. ve Tic Ltd. Şti

Onart Yapı Sistemleri San. ve Tic Ltd. Şti


296/2 sokak no.1 35100 Bornova-izmir

Telefon1: 0232 486 73 70

Telefon2:

Fax: 0232 486 74 70

Web: www.onart.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Asma Germe Sistemlerde 30 senelik tecrübeye sahip Barselona Katalonya Teknik Üniversitesi ve Onart yapı işbirliği ile hayal ettiğiniz Membran Yapılar artık Türkiye'de yüksek kalite anlayışıyla imal edilebiliyor .Asma Germe Sistemler özel yöntemlerle üretilmiş tekstillere çok yüksek gerilimler altında biçim kazandırılması prensibine dayanır. Konvansiyonel yapım teknikleri ile ancak belli statik formlar elde edilebilirken Asma Germe Sistemleri ile oluşturulan yapılarda dinamizm ve estetik bir aradadır.
Mimari tekstil, yıllar süren araştırma-geliştirme çalışmalarının sonucu olarak,sınırsız form olanakları sunan modern yapı sektörünün 5.temel malzemesi olarak anılmaktadır. Büyük açıklıkların mesnetsiz aşılabilmesi, yüksek biçimsel esnekliğin yanısıra kir tutmazlık ve mantara karşı koruma benzeri birçok niteliği sunması da Asma Germe Sistemleri üstün kılmaktadır.
Amacınız yaşanan açık, kapalı tüm mekanlara kalıcı değer kazandırmaksa biz hazırız.
Sınırınız sadece hayal gücünüz olan bir üstörtü sistemi ile tanışmak için bizimle temasa geçiniz.


Ürün ve Hizmetler

Ürünler: Asma Germe Sistemler, Çelik Konstrüksiyonlu Yapı Sistemleri, Membran Yapılar, Şişme Membran Yapılar, Gergili Membran Yapılar, Membran Asma Tavan Sistemleri, Membran Giydirme Cephe Sistemleri, Tribün Üst Örtüleri, Geniş Açıklıklı Yapılar, Tenteler, Çadırlar

#asma germe #asma #germe #çadır tente #branda


Benzer Firmalar