OSMANLI SÖVE


2.ORGANİZE SAN.BÖLGESİ İKİ PINAR SK. NO:11 SELÇUKLU

Telefon1: 03322391865

Telefon2: 03322391867

Fax: 03322391089

Web: www.osmanlisove.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2006 yılında yapı sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan Osmanlı Söve, EPS (Expanded Polistren) dış cephe dekorasyon ürünleri ve kaplama malzemeleri üretmektedir.
Sektördeki en son teknolojiler kullanılarak üretim yapan firmamız Ar-Ge çalışmaları ile de sektörün daha ileri noktalara ulaşması için çalışmalarına azim, sabır ve başarı ile devam etmektedir.
Amacımız; ısı yalıtım, dekorasyon, dış cephe aksesuarları alanlarında inşaat sektörüne sunduğumuz kaliteli ürün ve çözümlerimiz ile Türk yapı kalitesini ve güvenilirliğini hızlı gelişen dünyada marka haline getirerek sektörün bir numaralı çözüm ortağı olarak yaşam alanlarını güven, konfor, estetik ve kalite anlayışıyla geliştirmek, doğa ve çevre bilinciyle insanların hayallerini zirveye taşımaktır.
Yapmış olduğumuz projelerle ürünlerimizin kalite ve dayanıklılığını kanıtlayan, her türlü müşteri potansiyeline hitap eden, her zevke ve mimariye uygun sınırsız model tasarımını en son teknolojiyle birleştirerek sizlere sunmaktan gurur duyuyor, sizlerle çalışmak istiyoruz.


Ürün ve Hizmetler

dış cephe dekorasyon ve ısı yalıtım ürünleri:
söveler
denizlikler
cephe panelleri
yalı baskıları
kat silmeleri
köşe taşları
kilit taşları
payandalar
sütun ve sütun taçları
fugalar
çıtalar

#DEKORASYON #ISI YALITIM #İÇ-DIŞ CEPHE DEKOR # #


Benzer Firmalar