Anasayfa » Alüminyum doğrama » İnşaat sanayi » İSTANBUL Alüminyum doğrama » PENSAN PANJUR TAMİRİ VE İMALATI

PENSAN PANJUR TAMİRİ VE İMALATI


fabrikalar cad no 1/A Kartaltepe

Telefon1: 0212 542 95 23

Telefon2:

Fax: 0 212 542 95 23

Web: www.pensansineklik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1990 yılında Birol GÜNAYDIN tarafından kurulan PENSAN SİNEKLİK ve PANJUR SİSTEMLERİ 18 yıldır sineklik ve panjur imalatında sektöre hizmet vermektedir.

Sineklik sektöründe aranılan bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen PENSAN 18 yıldır telefon numaraları değişmeyen ender firmalardan biridir. PENSAN sineklik imalatına başladığında istanbul avrupa yakasında ki 4 firmadan biriydi.Bugün geldiği konum itibarıyla kaliteli ürün uygun fiyat zamanında teslim ve müşteri memnuniyeti hizmet anlayışıyla tercih edilen bir firma haline gelmiştir.

PENSAN satmış olduğu her ürünün satış sonrası bakımını yapmaktadır.Tamir için bir gün sonrasına servis çıkartmaktadır. Yakın zamanda PENSAN AR-GE çalışmasıyla piyasaya daha sağlam daha uçuz daha kaliteli sineklik ve sineklik yan aksesuarlarıda çıkaracaktır.

PENSAN Ataköy 2.4.7.8.9.ve ll.kısımlarda Floryada Bakırköyde Yeşilköyde Bahçeşehirde Büyük ve küçük çekmeçe de Zekeriyaköyde Silivride Avcılarda İkitellide Halkalı toplu konutlarında Ataköy konaklarında toplu konutlarda hastanelerde okullarda işyerlerinde fabrikalarda sineklik ve panjur çalışması yapmıştır. Ürünlerini doğru bir pazarlama tekniği ile pazara sunmayı hedefleyen PENSAN yeniliklerinde en yakın takipçisidir.

PS.
Bu sitenin yapımında bana önayak olan Değerli büyüğüm Sevgili abim Şenol GÜNAYDIN` a arkamdan devamlı itekleyen beni motive eden abim Erol GÜNAYDIN` a firmamıza ücretsiz mankenlik hizmeti veren pozlarıyla ürünlerimize renk veren gülüşüyle beni mutlu eden ŞEBNEM`e namıdiğer ŞEBO ya Sitemizin mimarı imalatçısı MİDİLLİ Bilişim firmasının CEO su sayın Volkan MİDİLLİ kardeşime hemşerime saygıdeğer Babasına buradan sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.

Birol GÜNAYDIN


Ürün ve Hizmetler

PANJUR TAMİRİ VE İMALATI HER TÜRLÜ SİNEKLİKLER HER BOYUT VE RENKTEKİ PENCERELERİNİZE İTİNA İLE YAPILIR...

#panjur tamiri,panjur tamiri,panjur tamiri,panjur t #bakırköy panjur,yeşilköy panjur tamiri,ataköy panj #panjur tamiri,panjur tamircisi,panjur ustası,PANJU # ... FİYATLARI PANJURCU panjur tamir pimapen tamir # ... FİYATLARI PANJURCU panjur tamir pimapen tamir


Benzer Firmalar