Anasayfa » Deniz taşımacılığı hizmetleri » Turizm » İSTANBUL Deniz taşımacılığı hizmetleri » Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Ltd. Şti.

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Ltd. Şti.


Döndü Sok. No: 12 Timya center kat:4 içerenköy Kadıköy

Telefon1: 0216 576 0001

Telefon2:

Fax: 0216 576 0165

Web: www.netatrans.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:9 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:dunyanın 156 noktasında acenta ağımız vardır.

NETA, deniz ticaret hatlarındaki rekabet ortamında müşterilerine en uygun fiyatları sunabilmek için DAMCO global ağının Türkiye temsilciliğini yapmaktadır.

NETA olarak ithalat ve ihracatlarınızda, müşteri odaklı özel çözümler önermek üzere uzmanlaşmış bir kadro ile hizmet vermekteyiz. Felsefemiz, her bir müşterimize iş ortağı mantığı ile yaklaşarak, karşılıklı anlayışa dayalı etkin çözümler üretmektir.

Müşteri memnuniyetinin tam olarak gerçekleştirilebilmesi için konusunda uzmanlaşmış personelimiz yükleme esnasında gözetim hizmeti verebilmektedir. İthalat ve ihracat taşımalarında güvenilir, birinci sınıf acenteler kullanılmaktadır. Piyasadaki her türlü özel ekipman talep olması durumunda bulunabilmektedir.

Şirketimiz ayrıca "BATI AFRİKA" limanlarına ihracat yüklemelerinde "LINEA SETRAMAR" ın Türkiye acenteliğini yapmaktadır.

Linea Setramar, 1965 yılında Batı Afrika limanlarından Akdeniz limanlarına kereste taşımacılığı amacıyla kurulmuş olan Transwood Line’dan, 1970’lerde devraldığı mirası ana liman Ravenna’da konuşlu 5 Ro-Ro gemisi ("Sassandra", "Kwanza", "Alyona", "Rosanne" ve "Laura Delmas”) ile günümüze taşımıştır.

Servisimizle İstanbul, İzmir ve Mersin limanlarından Valencia üzerinden, Gemlik limanından Salerno üzerinden aşağıda belirtilen destinasyonlara yapacağınız ihracat yüklemelerinde RO-RO gemilerimiz ile hızlı bir şekilde hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

deniz hava kara ve proje yükleri

# # # # #