komşu temizlik ltd.şti


fatih devlet hastanesi yanı gebze

Telefon1: 02626437447

Telefon2:

Fax: 02626437447

Web: www.komsutemizlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KOMŞU TEMİZLİK SAN.TİÇ.LTD.ŞTİ


komşu temizlik ltd.şti. firması olarak fabrikalar,kurumlar ve özel sektöre yönelik çalışmalarımız kendi ilgi alanlarında profesyonel bay ve bayanlar tarafında yapılmaktadır.

UYGULAMA ALANLARIMIZ:

1 : GENEL TEMİZLİK İŞLERİ
2 : OFİS / BURO TEMİZLİK İŞLERİ
3 : CAM VİTRİN TEMİZLİK İŞLERİ
4 : ZEMİN TEMİZLİK İŞLERİ
5 : LAVABO VE ISLAK ALAN TEMİZLİK İŞLERİ
6 : ORTAK KULLANIM ALANLARI VE ÇEVRE TEMİZLİĞİ
7 : İLAÇLAMA HİZMETLERİ
8 : GÜNLÜK VE PERİYODİK TEMİZLİK İŞLERİ
9 : …..TALEB VE İHTİYAÇLARA GÖRE TEMİZLİK UYGULAMA İŞLERİ
10: ÇAY VE SERVİS HİZMETLERİ

yapılan uygulamalar ile ilgili tüm gereksinimler firmamız tarafından karşılanmakta olup çalışma ve uygulama saatlerimiz talebte bulunan kurumların taleb edecekleri saat ve günler baz alınmaktadır.

faaliyet bölgemiz gebze-kocaeli - gebze istanbul bölgesini kapsamakta olup çalışmalarımız kurum ve kuruluşları kapsamaktadır.faliyetlerimiz arasında ev temizlik uygulamaları yoktur.

Komşu temizlik ltd.şti. 1475 sayılı iş kanunu çerçevesinde iş ve çalışma koşullarının tüm yükümlülüklerini yerine getirmeyi, düzen ve disiplin içinde en üst düzeyde kaliteli hizmetleri sunmayı kendisine hedef edinmiştir.

komşu temizlik ltd.şti.olarak fabrika ve kurumların taleblerini bekler çalışmalarında başarılar dileriz

bizlere www.komsutemizlik.com mail: komsutemizlik@hotmail.com tlfax: 02626437447 gsm: 05325643976 fatih devlet hastanesi yanı gebze adresinde ulaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


tesisat,izolasyon,çatı,tadilat
TESİSAT-İZOLASYON, ÇATI TADİLAT İŞLERİ 1990 yılında bu yana inşaat, tesisat ve dekorasyon sektörünün tüm kalemlerinde varolan taşeron ve müteahitlik çalışmalarımız 23.08.2000 tarihinde komşu inşaat dekorasyon firması olarak başta gebze/kocaeli _ gebze/ istanbul arası olmak üzere tüm yurtta çalışmalarımız resmi olarak başlamıştır. Firma olarak deneyimli kadro ve kendi ilgi alanlarında uzman kişilerle çalışmayı benimsemiş olup yapılan uygulamalar TSE standartlarında müşteri
kaba inşaat işleri
Yıllardır inşaat sektöründe hizmet veren farklı ve kaliteli hizmet anlayışıyla birçok rakiblerini geride bırakan ve çalıştığı personel kadrosuyla uzun yıllar içerisinde edindiği tecrübesini siz değerli halkımıza ve sanayi kuruluşlarımıza ayrıcalıkla sunan Komşu İnşaat San.Tic.Ltd.Şti. firması inşaat alanındaki yenilik ve gelişmeleri takip ederekten büyümeye devam ediyor… İnşaat sektöründe temelden çatıya tüm alanlarda hizmet veren firmamız halkımıza ve sanayi kuru
kumlama,epoxy boya,epoxy zemin kaplama
kumlama - epoxy boya –epoxy zemin kaplama komşu inşaat ltd.şti. olarak piyasa ve sanayi kuruluşlarımıza yönelik inşaat ve endüstriyel alanda hizmetlerimiz mevcuttur. başta gebze Kocaeli- gebze istanbul olmak üzere yurt içi ve yurt dışını kapsayan tüm bölgelerde kumlama alanındaki tüm uygulamalar ile epoksi boya nın tüm çeşitleri a kalitesinde kendi ilgi alanlarında profesyonel ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. kumlama ve epoxy boya uygulamasında ekip ve ekipman olarak hiçbir eksiğimi

# # # # #


Benzer Firmalar