Anasayfa » Çeviri hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Çeviri hizmetleri » ADA TERCÜME VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

ADA TERCÜME VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.


OSMANAĞA MAH. ÇUHADARAĞA SOK. ÖZCAN HAN NO. 38 KAT: 1 DAİRE: 103/104 34714 KADIKÖY/İSTANBUL

Telefon1: 0216 414 24 54 (PBX)

Telefon2:

Fax: 0216 414 29 19

Web: www.adatercume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Noter, vilayet/kaymakamlık, konsolosluk onaylı ya da özel tercüme hizmeti. 1991 yılında kurulmuş olan firmamız yetkin ve deneyimli yeminli tercüman kadrosuyla her dilde çeviri hizmeti vermektedir. Size, sektörde edindiğimiz yılların tecrübesini sunuyoruz.

Başta İngilizce ve Almanca olmak üzere her dilde noter, vilayet/kaymakamlık, konsolosluk onaylı tercüme hizmeti.


Ürün ve Hizmetler

Sizin dilinizi konuşuyoruz.
Almanca, Arapça, Azerice, Çince, Felemenkçe, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Portekizce, Rusça ve diğer pek çok dil.
Akademik Yayınlar, Akreditifler, Basın Bültenleri, Bilançolar, Emniyet Veri Belgeleri, Faturalar, İhale Belgeleri (KİK, vb.), İmza Sirküleri, Katalog ve Broşürler, Kullanım Kılavuzları, Mali Raporlar (Denetim Raporları), Menşe Şahadetnameleri, Reklam ve Satış Dokümanları, Sağlık Sertifikaları (Hayvan/Bitki), Sertifikalar (ISO, TÜV, TSE, BSI, vb.), Sözleşmeler, Teklif ve Fizibilite Çalışmaları, Ticari Raporlar ve Yazışmalar, Ticaret Sicil Gazeteleri, Yasa ve Mevzuatlar, Web Siteleri, Askerlik Belgeleri, Maaş Bordroları, Diploma, Ehliyet, Evlilik Cüzdanı, İkametgah Belgesi, Mahkeme Kararları, Mezuniyet Belgeleri, Motorlu Araç Tescil Belgeleri, Muvafakatname, Nüfus Cüzdanı, Nüfus Kayıt Örneği, Pasaport, Referans Mektupları, Sağlık Raporu, Savcılık Belgesi, Tapu, Tez, Transkript, Vekaletname.

#tercüme çeviri #noter tasdikli #vize belgeleri #apostil tasdiki #


Benzer Firmalar