Anasayfa » Çeviri hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Çeviri hizmetleri » AK TERCÜME DİL MERKEZİ- tercüme

AK TERCÜME DİL MERKEZİ- tercüme


Kervangeçmez Sk. Dilan Sit. B1 Blok K:3 Mecidiyeköy İstanbul

Telefon1: 02123474380

Telefon2: 02123474381

Fax: 02123474382

Web: www.aktercume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AK TERCUME, deneyimli ve uzman kadrosu ile faaliyete geçtiği günden itibaren en iyi hizmeti sunmayı, bilgi ve deneyim bakımından birinci sınıf mütercim-tercümanlarla birlikte akla gelebilecek her konuda müşterilerimizin her türlü metin, belge, sözlü ve simültane tercüme işini bütün dünya dillerinden Türkçe’ye ve Türkçe’den bütün dünya dillerine olmak üzere yapıyoruz.

Şirket olarak, en son teknoloji araçları, tam donanımlı bilgisayarları, internet bağlantıları, çağdaş program ve yazılım desteği ile yaptığı çalışmaların teknik temelini de güçlü kılan bir büro olmanın yanında kısa süreli işlerinizden, uzun çeviri projelerinize kadar aynı ciddiyet ve mesleki ilke olarak edindiği; zamanında güvenilir ve düzenli çalışma prensibi ile hemen her sektörden müşterimiz için tamamladığımız projelerden ve kaliteden ödün vermeksizin büyümekten ve gelişmekten dolayı gururluyuz.

Bugüne dek, Makine Mühendisliği, Hidrolik-Pnömatik, Otomotiv, Otomasyon, Mekatronik, Enerji, Tarım, Gıda, Bankacılık, Denizcilik, Telekomünikasyon, Yazılım ve Bilgisayar, Kimya, Tıp, Ekonomi, Hukuk, Tekstil, Kalite Güvence ve Kalite Yönetim Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Muhasebe, Ticaret, İnşaat Mühendisliği, Haritacılık ve Kadastro ile Sosyal Bilimler konularında çok sayıda tercümeyi başarıyla gerçekleştirmiş bulunuyoruz.



AK TERCÜME olarak büyük ve tecrübeli bir kadro ile en çağdaş ve teknik olanaklarla, siz nerede olursanız olun ücretsiz kurye hizmetiyle, müşteri özgüvenine verdiğimiz değerle birlikte her türlü çeviri ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz.
Ak tercüme kadrosunda bulunan uzman, deneyimli tercümanlarından oluşan ekip tarafından özenle seçilmiş, denenmiş ve değerlendirilmiş yüzden fazla dilbilimci ve mühendis ve redaktör bulunmaktadır.

Yazılı, sözlü veya simultane tercüme ihtiyaçlarınız ister kimya, ister hukuk veya elektronik konusunda olabilir. Konusunda deneyimli, uzmanlaşmış tercümanlar atamaktayız. Tercüman kadromuzda, branşlarında tanınmış, uzmanlaşmış dilbilimciler ve mühendisler bulunmaktadır





Ürün ve Hizmetler

tercüme

# # # # #