Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat şirketleri » Selin İnşaat Turizm Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Selin İnşaat Turizm Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.


4. Cad. 26. Sok. 8/10 Aşağıöveçler / ANKARA

Telefon1: 0 312 481 33 73

Telefon2:

Fax: 0 312 481 45 85

Web: www.selinltd.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 1993 yılında faaliyete geçmiş ve kuruluşundan bu yana; Çevre ve İş Sağlığı ve Güvenliği Müşavirliği yapılması,Çevre ve İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Analizlerinin yapılması,Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği eğitimleri verilmesi, Çevre mevzuatı ile İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatına uygun Ortamda gürültü ölçümü ve raporlanması, Akustik rapor hazırlanması,Çevre projeleri, ÇED raporu ve çevre yönetim planlarının hazırlanması ve uygulanması, Havza Özel Hüküm Belirleme Projeleri hazırlanması, Atık Yönetimi danışmanlığı, Yönetmelik gereği gerekli izinlerin alınması (sağlık koruma bandı tayini, yer seçimi ve tesis kurma, emisyon ve deşarj izinleri ile açılma izni alınması), Şantiyelerde Çevre Denetimi ve yapılan işlerin çevresel izlenmesi, Çevresel Durum Tespiti, Çevre Denetimi Yönetmeliği gereği faaliyet-tesis bilgi formlarının hazırlanması, ÇED Yönetmeliği kapsamında olmayan işlerin çevresel izlemesi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, 17025 ISO IEC Deney ve Kalibrasyon Laboratuarlarının Yeterliliği için Genel Şartlar Çerçevesinde Danışmanlık, HACCP Gıda Güvenlik Sistemi Kurulması işlerini yapmaktadır.
Şirketimiz, yukarıda bahsi geçen konularda; Türkiye Büyük Millet Meclisi, Çevre ve Orman Bakanlığı, DLH, DSİ, ÖÇK, TCDD, TCK, TEİAŞ, gibi kamu kuruluşları yanında AGE İnşaat A.Ş., Alke İnşaat A.Ş., Alsim Alarko A.Ş., Arcadia Golf Resort, Atlantis Golf Otel, Batman Mobil Enerji Santrali., Bolu Çimento Sanayi A.Ş., Bor Beton Ürünleri Ltd. Şti., Cengiz İnşaat A.Ş., Club Hotel Letoonia-Fethiye, Durukan Şekerleme A.Ş., Eser Müşavirlik Mühendislik A.Ş., Fernas İnşaat LTD.ŞTİ., Galkon A.Ş., Kurtalan Çimento A.Ş., Letoonia Golf Resort-Belek., Limak İnşaat A.Ş., Limra - Limak International Hotels&Resorts, Öztaş İnşaat A.Ş., Pegasos World Hotel, Sheraton Hotel&Convention Center-Ankara, Sürmeli Efes Otel, ŞA-RA Enerji A.Ş., Toyota Toyan Otomotiv A.Ş., Vankara Madencilik İnş.Ltd.Şti., Yaprak Ahşap A.Ş. başta olmak üzere bir çok kuruluşa danışmanlık hizmeti vermiş ve halen hizmet vermeye devam etmektedir.

Selin müşavirlik; T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı ÇED Yeterlik Belgesine ve Çevre Analizleri Ön Yeterlilik Belgesi ile TÜV CERT tarafından verilmiş ISO 9001 :2000 Kalite yönetim Sistemi belgesine sahip bir kuruluştur.


Ürün ve Hizmetler

Ortamda gürültü ölçümü ve raporlanması,

#çed raporu #ptd #proje tanıtım #kalite yönetim #gürültü ölçümü


Benzer Firmalar