EGESTAR KİMYA


7.san.sit. 44 sk. E blok No:9 tuzla mevkii sasalı - çiğli /İZMİR

Telefon1: 0232 327 37 28

Telefon2: 0532 785 57 89

Fax: 0232 327 34 18

Web: www.egestarkimya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:24 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:kuzey kıbrıs

firmamız evsel temizlik ürünleri,endüstriyel temizlik ürünleri,havuz kimyasalları ve oto temizlik ve bakım ürünleri başta olmak üzere geniş ürün üretim yelpazesine sahip ISO 9001 - 2000 ve TÜRKAK belgelerine sahip bir firmadır.
kendi tescilli markası AngelFORCE nin yanısıra müşteri talebi doğrultusunda fason üretim yapmaktadır.
tam kapasite çalışılması durumunda aylık üretim 1,125 ton dur.



KALİTE POLİTİKAMIZ.
Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini anlayarak ve karşılayarak zamanında ürün ve hizmet sunmak birinci ilkemizdir.

Kalitemizin bir parçası olan tedarikçilerimizle karşılıklı olumlu ilişki içinde olarak memnuniyetini yüksek tutup sürekli iyileştirmeyi sağlamak ve sektöründe büyük bir firma olarak kalmak amacımızdır.

Hedeflerimize ulaşmak içindeğerli çalışanlarımızın beklentilerini anlamak katılımlarını sağlayarak firmamızın kurumsallığını korumak kalite politikamızdır.

Deterjan sanayii nin herşeyden önce insan sağlığına dayandığı felsefesi ile hareket ederek maliyet düşürecek değil insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyecek formülasyonlar geliştirmek için teknik kadrosunu mühendis ve kimyagerlerle her geçen gün güçlendirmek ana prensibimiz ve kalite politikamızdır.


FİRMA PROFİLİ:
Sirketimiz endüstriyel ve evsel kullanıma yönelik temizlik kimyasalları alaninda faaliyet göstermekte olan bir firmadir,genel temizlik ürünleri,oto bakım ve temizlik ürünleri. endüstriyel temzilik ürünleri,havuz kimyasalları ve dezenfektanlar olmak üzere hayatımızın bir çok alanınında temiz ve hijyenik bir ortam sunmaya yaşadığımız ortamlardan zevk almanızı sağlamak için şimdi daha çok çalışıyor.

Sorumluluğumuz ağır başarmamız gereken çok projemiz var . Sorumluluğumuzdan kaçmadan projelerimizi büyük bir azimle yerine getirdik getirmeye devam ediyoruz.


En küçük isletmeden en büyük fabrikaya kadar kurumlarin temizlik ürünü gideri bulunmaktadir. Her kurumun ihtiyaçlari farkli oldugu için. Sirketimiz bu konuda proje bazinda hizmet üretmektedir.
Türkiyede bir ilke imza atarak sizin ürününüz bölümünü internet sitemize koyma cesaretine kolay sahip olamadık çok çalıştık çalışmaya devam edeceğiz.
Biliyoruz,ki bütün başarıların altında bilgi,birikim,tecrübe,paylaşım,azim vardır.
Biz bütün bunları başarabilen büyük bir aileyiz . EGESTAR Kimya %100 yerli sermayeye sahip bütün yatırımlarını özkaynakları ile başarabilecek altyapı ya sahip örnek bir firmadır.
Kuruluşundaki amacı kendi coğrafyasında başarılı olmayı bölge ekonomisine katkı sağlamak olan firmanın şimdiki hedefleri 2008 yılı sonunda ulusal bir marka olabilmek ve aynı dönem sonunda avrupa ülkeleri de dahil olmak üzere yurt dışına ürün ihrac etmektir.
Egesatar kimyanın genç,dinamik yapısı bilgi birikimi ve alt yapısı bütün bu hedefleri sapmaksızın yerine getireceği gerçeğine götürmektedir.






Ürün ve Hizmetler


YUMUŞATICI
KALICI VE HOŞ PARFÜMÜ YOĞUN YUMUŞATMA ÖZELLİĞİ İLE KULLANICININ VAZGEÇEMEYECEĞİ BİR ÜRÜN
SIVI SABUN
CİLDE DOST 5.5 ph DEĞERİ HOŞ PARFÜMÜ VE CİLDİ KORUYUCU FAKTÖRLERİN MUHTEŞEM FORMÜLASYONU .
KİRÇÖZÜCÜ
RENKLİ VE BEYAZ TEKSTİL ÜRÜNLERİNDE MUHTEŞEM LEKE ÇIKARICI. TEKSTİL ÜRÜNLERİNE HERHANGİBİR TAHRİBATI RENK ATMASI VE YIPRATMASI MÜMKÜN OLMAYAN ÇOK AMAÇLI TEMİZLİK ÜRÜNÜ
BULAŞIK DETERJANI
ELDE BULAŞIK DETERJANI EVSEL KULLANIM İÇİN ÖZEL OLARAK ÜRETİLMİŞ YOĞUN BOL KÖPÜREN YAĞ SÖKME ÖZELLİĞİNE SAHİP BİR ÜRÜNDÜR.
CAMSİLici
EVSEL KULLANIM İÇİN ÜRETİLMİŞ CAM TEMİZLEME MADDESİ. KÖPÜĞÜ AYARLI HOŞ PARFÜMLÜ GENEL TEMİZLİK ÜRÜNÜDÜR.
ODA PARFÜMÜ
GENEL HAVA ŞARTLANDIRICI . HOŞ VE KALICI PARFÜMÜ YAŞANILAN ORTAMIN HAVASINI DEĞİŞTİRİR . EVSEL KULLANIMA ÖZEL ÜRETİLMİŞ BİR PARFÜMDÜR.
KİREÇ ÇÖZÜCÜ
KİREÇ ,PAS VE BENZERİ LEKELERİN SÖKÜLMESİNDE KULLANIMI AMAÇLANARAK ÜRETİLMİŞ KONTROLLÜ VE KONTROLSÜZ ASİTLERİN BİRLEŞİMİ ETKİLİ BİR ÜRÜN . KULLANIM ALANI ÜTÜ,ÇAYDANLIK,SEMAVER,ÇAY OCAĞI YEDEKLERİ, WC,LAVABO,BANYO VB. GENİŞ BİR YELPAZEDİR.
ÇAMAŞIR VE TEMİZLEME SUYU
BEYAZ ÇAMAŞIRLAR VE GENEL TEMİZLİKTE KULLANIMA UYGUN MUHTEŞEM ALKALİ BİR TEMİZLİK MADDESİDİR.
MATİK ÇAMAŞIR VE TEMİZLEME SUYU
BEYAZ ÇAMAŞIRLAR BULAŞIK VE GENEL TEMİZLİKTE KULLANIMA UYGUN BAHAR KOKUSU İLE EN AĞIR BALIK,YUMURTA,NİŞASTA VB. KOKULARI YOK EDEN ETKİLİ BİR TEMİZLİK DE HİJYEN ÜRÜNÜDÜR.
GENEL TEMİZLİK ÜRÜNÜ
SUDAN ZARAR GÖRMEYEN TÜM YÜZEYLERİN TEMİZLİĞİNDE KULLANILABİLEN KALICI VE HOŞ KOKUSU İLE MEKANLARI KEYİFLE YAŞANILIR KILAN BİR GENEL TEMİZLİK ÜRÜNÜDÜR.
endüstriye temizlik ürünleri, market grubu temizlik ürünleri, oto bakım ürünleri, havuz kimyasalları, hijyen, deterjan, kimyasal, bayiilik, kaliteli, aranmaktadır, bayi, üterici, izmir, türkiye, halı yıkama, oto yıkama, bulaşık deterjanı, sıvı sabun , yumuşatıcı, dezenfektan, kimya, eleman, personel, iş bulma, yardımcı , malzeme,

#deterjan , halı yıkama #oto yıkama , hijyen #kimya, dezenfektan #havuz kimyasalları, temizlik #bayii, üretici


Benzer Firmalar