Anasayfa » Zücaciye » Cam ve Seramik Sanayi » İSTANBUL Zücaciye » ARTAÇ Madeni Eşya- paslanmaz çelikten çatal, kaşık, bıçak takımları

ARTAÇ Madeni Eşya- paslanmaz çelikten çatal, kaşık, bıçak takımları


Adnan Kahveci Cad. Kos-Koop Hadımköy PK: 34867

Telefon1: +90-212- 7982575

Telefon2: +90-212-7982576

Fax: +90-212-7982579

Web: www.artac.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:27 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1972’den beri Türkiye’nin madeni mutfak eşyası sektöründe yerini alan ARTAÇ, birçok tasarımlara imza atmış, müşteri memnuniyeti ve kalite ilkesini daima ön planda tutmaktadır.

ARTAÇ, konusunda uzman mühendis ve teknik personeliyle kendi binasında Türkiye’de önde gelen paslanmaz mutfak eşyası üreticileri arasındadır.

Ürünlerimizin tamamı Avrupa menşeli 18/10 Cr./Ni. Paslanmaz çelikten üretilmektedir.
ARTAÇ firması bünyesinde, TS EN ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemini kurmuş ve firma bu konuda TSE tarafından belgelendirilmiştir.

ARTAÇ, mükemmel tasarımı, ergonomik dizaynı ve uluslararası standartlardaki 18/10 krom/nikel kalitesiyle sofralarınızda yeri doldurulamaz yeni bin yıla yakışan ürünler sunmaktadır.

ARTAÇ, dayanıklılık ve estetiğin buluştuğu paslanmaz çelikten çatal-kaşık-bıçak takımları, tencere setleri ve muhtelif mutfak eşyalarından oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Ürünlerimizin bütün kategorileri uluslararası sağlık ve kalite standartlarına uygundur.

ARTAÇ, edindiği bilgi birikimi ve sarsılmaz tecrübenin ışığında kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak modern ve şık tasarımlar geliştirmeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

paslanmaz çelikten çatal, kaşık, bıçak takımları, çay tepsisi, şekerlik, cezve takımı, çay servis takımı, tencere seti, güveç seti, tava, kuskus, süzgeç, baharatlık takımı, çeyiz seti,

# # # # #


Benzer Firmalar