CMK REKLAM BİLGİSAYAR İLETİŞİM HİZMETLERİ


19 Mayıs Caddesi 263 sokak 22/13 Eryaman

Telefon1: 2835425

Telefon2: 2835425

Fax: 2835425

Web: www.cmkreklam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya, İngiltere

Günümüzde tüm kuruluşlar, sundukları ürün veya hizmetin tanıtımına yönelik çeşitli tanıtım araçları kullanırlar. Kuruluşun kendisini hedef kitlesine doğru bir şekilde anlatabilmesi için, tüm tanıtım araçlarının dil birliğine sahip olması gerekmektedir.

CMK REKLAM, bu tanıtım araçlarının tasarımı konusunda çözüm ortaklığı hizmeti sunmaktadır. Çalışma alanları arasında, Web Tasarımı, Katalog, Bülten, Toplu SMS, Marka & Patent Danışmanlığı, Gazete İlanı, Google Adwords, Kurumsal Kimlik gibi bir firmanın ihtiyacı olan tüm tanıtım araçların yanı sıra, Video Çekimi, Tanıtım Filmi, Multimedya Sunuş, Interaktif CD gibi dijital teknolojilerin kullanıldığı mecralar da bulunmaktadır.

İhtiyaçlarınız ne olursa olsun CMK REKLAM, en yeni teknolojileri, firmanıza ozel müşteri hizmetlerini, rekabetçi fiyatlarla ve iş ortaklığı anlayışıyla sağlamaktadır
-----Vizyonumuz dünya teknolojilerini yakından takip ederek müşterilerimizi bilişim ve internet çağına taşımaktır.

-----Misyonumuz müşterilerine dünya teknolojinin verdiği tüm yeniliklerden yararlanarak dünya standartlarında elektronik tanıtım ve pazarlama cozümleri sunmak ve mevcut işlerini arttıracak hizmetler geliştirerek konusunda müsterilerimize destek vermektir


Ürün ve Hizmetler

Matbuu Tasarım Ve Baskı Ürünleri
-Katalog, Broşür, Afiş, Dergi, Davetiye, Kartvizit, Antetli Kâğıt, Zarf, Kurumsal Kimlik Çalışmaları, Magnet, İnsört, Etiket, El İlanları, Baskılı Baskısız Kutu, Klasör, Bloknot, Dosyalar, Makbuzlar v.s.

Digital Tasarım ve Yayınlama Hizmetleri
-Web Hosting, Web Sitesi Tasarımı, Digital Katalog, Tasarımı, Cd Baskı ve Cd Çoğaltımları v.s.

Promosyon Ürünler
-Ajanda, Kalem, Saat, Çakmak, Deri Ürünler, Masa Setleri, promosyon kupa, bardak, oro ürünleri, Şemsiye, Yağmurluk, Tulum, Şapka, T-shırt v.s.

Pc Satış
- Tüm markala ürünleri Notebooklar, Masa Üstü Bilgisayarlar, Yazıcılar, Tarayıcılar, Oem Ürünler, Telefon, Fax, Modem v.s.

#Reklam, Bilgisayar # # # #


Benzer Firmalar