Başalan Elektrik


Mustafa Kemal Mahallesi 3001. Cadde No: 164 D: 1 Ümraniye / İSTANBUL

Telefon1: 216 315 35 79

Telefon2: 535 6189173

Fax: 216 315 84 79

Web: www.basalanelektrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şahıs olarak 22 yıldan beri elektrik sektöründe faaliyet gösterip, elde ettiğimiz bilgi birikimi ile 2008 yılı Mayıs ayında Başalan Elektrik adı altında profesyönel bir ekiple firmamızı kurmuş bulunmaktayız.

Firma olarak amacımız, müşterilerimizin gözünde en iyi olarak hatırlanabilmek, profesyönelliğimizden, kalitemizden ve müşteri memnuniyetimizden ödün vermeden siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sağlamayı amaçlamaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Başalan Elektrik, plan, proje, taahhüt, takip, tesisat, tamirat, arıza, bakım, alçak gerilim, orta gerilim, malzeme ve satış alanlarında müşterilerimize hizmet sunmaktadır. Bunların yanında, inşaat sektöründe taahhüt, inşaat tesisatı, fabrika onarım, bakım işleri, hastane, okul tadilatları uygulama alanlarımız arasında yer almaktadır.İşe başlamadan önce, müşterimiz bize yaptırmak istediği işin krokisini veya projesini ulaştırdığı taktirde, biz de müşterimize teklif mektubu ile geri dönüyoruz. Anlaştığımız taktirde malzemelerini alıp işe başlıyoruz.Uygulamalarımız her sektör için geçerli olup, yaptığımız işlerde TSE, İSO standartlarına sahip belgeli ürün kullanıldığı taktirde müşterilerimize 1 yıllık garanti verebilmekteyiz.Gerek işçilik, gerekse malzeme + işçilik ve taşeronluk konusunda deneyimli ekibimizle, İstanbul içi ve İstanbul dışında tüm şehirlerimizde müşterilerimize hizmet verebilmekteyiz.Çalışan personelimizin katıldığı uygulamalar arasında, Soyak İnşaat ( 138 Daire ), HSBC Bank Teknik Servis Hizmeti, Memorial Hastanesi, Acıbadem Hospital, Saffet Paşa Yalısı gibi sorumluluk gerektiren işler ( İşçilik ) ekip arkadaşlarımızın itina ile çalıştığı işlerden bazılarıdır.

#elektrik tesisat #plan, proje #taahhüt, audio ses sistemleri #inşaat tesisatı, fabrika onarımı #ümraniye, çakmak, istanbul


Benzer Firmalar