SOLARMASTER


Bimeks Plaza İnönü Cad. Kanarya Sok. No:37Ê5 Üstü Yenisahra - Kadıköy

Telefon1: +90-216-4728700

Telefon2: pbx

Fax: +90-216-4728718

Web: www.solarmaster.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:32 (Yönetici:5 | Memur:8 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SOLARMASTER cam filmi sektöründe ilk kaliteli amerikan cam filmini Türkiye pazarına getirerel 20 yılı aşkın tecrübesi, kalitesi ve üstün hizmet anlayışı ile önderlik etmektedir.

Cam Filmi Nedir ?
CAM FİLMİ cam filmi üstün performanslı polyester esaslı bir malzemedir ve cam yüzeylerde yüksek güneş izolasyonu sağlamaktadır. Kaliteli CAM FİLMİ minimum 7 tabakadan oluşmaktadır. Tabakalar, derin çiziklere ve ısıya karşı dayanıklı bir kaplama tamamlanmıştır. CAM FİLMİ filmleri aynalı, parlak veya mat olarak , şeffaf, renkli ve değişik şekilli desenler ile üretilmiştir. Kullanılan filme bağlı olarak, Solarmaster CAM FİLMİ ışığı %4 dan %100 e kadar kesebilme özelliğine sahip, kumaş ve halıların korunması amacıyla zararlı ultraviole ışınlarının %99.9unu engeller, parlaklığı %92`ye kadar keser ve camın güneş enerjisini %82`ye kadar engeller. Ayrıca bomba, molotof kokteyli, hırsızlık, kapkaç, deprem, yangın, vs. gibi durumlarda camın kırılmasını güçleştirir ve kırılsa bile dağılmasını engelleyerek üstün güvenlik ve emniyet sağlar. Ayrıca balistik uygulamalarda etkili Solarmaster filmleri de bulunmaktadır. Uygun mekan ısısının muhafaza edilmes ; Aşırı sıcaklığın , UV ışınlarını ve yansımayı engellemekte , aydınlığa imkan tanımakta. En son teknoloji Solarmaster cam filmleri IR teknolojisi ile ışığı yüksek oranda geçirip ısıyı da yine yüksek oranda engellemektedir.

CAM FİLMİ Cam Filminin Avantajları
Sıcak ve parlak ışığın azaltılması ; Konforun artması
Ofiste çalışırken ya da evde dinlenirken doğrudan güneş ışığına maruz kalmak ,göz kamaşmasına , yorgunluğa ve konsantrasyon bozukluğuna yol açar. CAM FİLMİ, camın iç kısmına kaplanan bir retrofit üründür. Gölgeli ve güneşli alanlar arasındaki sıcaklık balansını oluşturur, sert ve rahatsız edici ışığı engeller. İş yerlerinde kullanıldığı takdirde çalışma ortamı daha konforlu olacağından çalışanların üretim gücü artar.


Cam Filmi Isıtma ve Soğutma masraflarını azaltır
Kışın binaların içine camlardan soğuk hava gelmesiyle birlikte insanlar daha fazla ısınabilmek için gereksiz yere daha yüksek fatura öderler. Az düzeyde ısı ve ışık yansıtan filmi camın iç yüzeyine kaplanarak %26`ya kadar camdan dolayı olan ısı kaybını azaltır. Yazın binanın soğutulması için yapılan masraflar cam fimi ile güneş enerjisinin %82`ye kadar geri yansıtılmasıyla azalır.

Sağlığınızı ve eşyalarınızı UV den korur
Zamanla zararlı güneş ışınları (UV) kansoren etkiler yaratmakta, eşyaların solmalarına yol açmaktadır, normal camların zararlı ultraviole ışınlarını geçirmesine nazaran profesyonelce kaplanan cam filmi sayesinde UV den meydana gelebilecek bu tür hasarların %99.9 (nerdeyse tamamen) engellenmiş olur. Bu da sağlığımız koruduğu gibi mobilyaların,halıların,perdelerin ve duvar kağıtlarının uzun ömürlü olacağı anlamına gelir.

Mekanlara Güzellik Binanıza Değer Katar
Cam film uygulamaları cilalalama / boyama masrafları olmaksızın mülk sahibine rahatsızlık vermeden, içerden de görüntğde bir değişiklik yapmadan binalara


Ürün ve Hizmetler

cam filmi, cam filmleri, güvenlik filmi, emniyet filmi, oto cam filmi, dekoratif film, araç filmleri, boya koruma filmi, kaput filmi, cam filmi, güvenlik cam filmi, UV filmi, dekorasyon filmi, UV filtresi, Amerikan cam filmi, solarmaster, llumar, 3m cam filmi, bimeks, araba filmi, IR film, güneş filmi, yalıtım filmi, CPFilms

#cam filmi, cam filmleri #güvenlik filmi, emniyet filmi #solarmaster, llumar #araç filmleri, oto cam filmi #kaput filmi, güneş filmi


Benzer Firmalar