Anasayfa » Plastik sanayi » Kimya ve Yan Sanayi » KONYA Plastik sanayi » Ahmet Topçuoğlu Plastik A.Ş.

Ahmet Topçuoğlu Plastik A.Ş.


2.org.san.böl.evrenköy cad.no:28

Telefon1: 0332 2392524

Telefon2: 0533 326 22 58

Fax: 0332 239 25 24

Web: www.topcuogluplastik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1994 yılında 300 m2 alanda ilk olarak Mat sulama hortumuyla üretim hayatına başlamıştır. 1997 yılından itibaren bünyesine kazandırdığı yeni ürünlerle, 2700 m2 lik kapalı alanda, yıllık 1850 tonluk üretim kapasitesine sahip fabrikamız, Konya Büsan Özel Organize Sanayi Bölgesinde üretimine devam etmektedir.
Fabrikamızda Mat, Pınar, Orjinal Şeffaf, Meteor Örgülü,Thermo ve Şeffaf Örgülü sulama hortumları, PN6 ve PN10 toprak altı ve toprak üstü kangal sulama boru çeşitleri, Deliksiz(kör) damlama sulama boruları ve PVC çizme üretiminin yanı sıra, Granül PVC hammadde üretimi de bulunmaktadır.
Sürekli gelişen ve büyüyen damala sulama ve teknik sulama sektöründe; gerek sulama boruları, gerekse ek parça ve ekipmanları ile ülkemizde pekçok bölgeye hizmet götürmekteyiz.
Önceliği süratli hizmet ve %100 müşteri memnuniyeti olan firmamız, kalite odaklı üretim anlayışıyla, bünyesinbe katmış olduğu kalite belgeleriyle ve dinamik personeliyle, siz müşterilerine; kaliteli, kullanımı kolay ve estetik ürünler sunmak amacındadır.

MİSYON VİZYON

Misyon;
Uzman kadromuzla, kalite seviyemizi sürekli artırmak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak.

Vizyon;
Kaliteli güvenilir ürünler sunarak lider ve müşteri tarafından ilk tercih edilen olmak.


Ürün ve Hizmetler


PVC granül
İstenilen yumuşaklık ve renk değerlerinde Orijinal ve II. malzeme yumuşak PVC granül hammadde imalatı yapmaktayız. Özellikle ayakkabı tabanı, conta, paspas vb. gibi yumuşak hammadde imalatı için uygundur.
PVC çizme
PVC uzun çizme, Kendi imalatımız, içi çoraplı.
Plastik PE boru, PVC sulama hortumu, PVC çizme, PVC granül üretimi, Damla sulama boru ve ek parçaları satışı.Ayrıntılı bilgi için www.topcuogluplastik.com

#Damlama sulama #PVC hammadde #kangal boru # #


Benzer Firmalar