Anasayfa » Gümrük işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Gümrük işleri » ASİST GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ

ASİST GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ


eski büyükdere caddesi behçet sok. no:1-1 4.levent istanbul

Telefon1: 0212 270 65 10 d:144

Telefon2: 0212 270 65 10

Fax: 0212 270 63 89

Web: www.asist.gen.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:200 (Yönetici:30 | Memur:80 | İşçi:90
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ASİST sanayi kuruluşları, yabancı sermayeli yatırımcılar, yoğun iş hacmine sahip ithalatçı ve ihracatçılara hizmet vermek amacıyla 1988 yılında kuruldu. Kuruluşundan bu yana her geçen gün kendini yenileyen ve büyüyen firmamız, çağın gereklerine ait tüm alt yapıyı kendi bünyesinde yarattı.

Şirketimiz; hız, deneyim, güven ve uygun fiyatlandırma ilkelerinden ödün vermeden gümrük müşavirliği konusunda Türkiye’nin en büyükleri arasındaki yerini aldı.

1992 yılından itibaren müşterilerinin hava kargo ihtiyaçlarını IATA acentası olarak karşılayan firmamız, İstanbul’daki tüm gümrüklerde irtibat ofisleri açarak hizmet kalitesini en yükseğe taşıdı.

Kuruluşumuz, yaklaşık 130 kişilik çalışan sayısı, araç gereç ve donanım kapasitesi ile sektörün en büyüklerinden biri olmakla kalmayıp konusunda ISO-9000 belgesini alan ilk firma olma özelliğini de yakaladı.

Bugün tüm gümrükleme, muhasebe, personel ve pazarlama işlemleri firmamızın bilgi işlem departmanında hazırlanan bilgisayar programlarıyla yürütülmektedir. Hazırlanan bu programlarla müşterilerimizin istediği her türlü rapor en kısa zamanda hazırlanmakta ve gereken her türlü evrak en kısa sürede kendilerine ulaştırılmaktadır. Ayrıca müşterilerimiz, özel güvenlik şifreleri ile bilgisayar ortamında, ithalat ve ihracatı yapılan eşyaların gümrükteki son durumuna on-line erişebilme olanağına da sahiptir.

Şirket bünyesinde gümrükleme ve dış ticaret uzmanlarınca oluşturulan danışma kurulu, müşterilerimizin her türlü bilgi ihtiyacını karşılayabilecek bilgi ve donanıma sahip olup, gerekli hallerde sorunlarını hukuki yollardan çözebilmektedir.

ASİST, son yıllarda konfeksiyon sektörünün devleri ile çalışarak bu alandaki deneyimlerini maksimuma çıkarmıştır. Uzman kadroları ile Esprit, Next, Otto, H&M Hennes, Puma ve Adidas gibi firmalar yapılan ihracatların gümrükleme organizasyonlarını yapan İTANO/ASİST; hız, deneyim, güven ve uygun fiyat ilkelerinden ödün vermeden hizmet kalitesini artırmaya devam edecektir.







Ürün ve Hizmetler

gümrükleme antrepoculuk danışmanlık eğitim hizmetleri

#gümrükleme #antrepoculuk #gümrük danışmanlık #serbest bölge #iç nakliye


Benzer Firmalar