Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » Kappa Turizm San.Tic.Ltd.Şti

Kappa Turizm San.Tic.Ltd.Şti


Günaydın Apt.Kat:1Balmumcu

Telefon1: 02124440577

Telefon2:

Fax: 02122664595

Web: www.kappatur.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kappatur sektörde seçkin bir yer edinmiş, deneyimli yönetim kadrosu ile öncü olmayı hedefleyen yenilikçi ve mükemmeliyetçi anlayışla yola çıkan bir turizm Seyahat ve Organizasyon acentasıdır.

Müşteri memnuniyeti ve konforunu en üst seviyede gerçekleştirme konusundaki hassasiyetimiz kusursuz hizmet anlayışımızın başlıca göstergesidir.

Kappatur profesyonel kadrosu ile organizasyonlarınızda şirket profilinizi maksimum fayda sağlayacağınız bir atılıma dönüştürerek kurumsal iletişim konusundaki tüm desteği alabileceğiniz en güvenilir isim olacaktır.

Dünyanın her yerine seyahat, özel tur organizasyonları, gemi turları, kongre ve asistans hizmeti ile güven ve konforu sınırsız hizmet anlayışı ile birleştiren Kappatur ile seyahat bir ayrıcalık olacaktır.


Ürün ve Hizmetler

Kappa tur italya, ispanya, fransa, almanya, ingiltere, uzakdoğu, orta avrupa, benelüx, yutdışı fuarlarında uzman olup ayrıca roma-venedik-floransa italya turları, madrid-barcelona-endülüs ispanya turları, prag-budapeşte orta avrupa turları ile cersaie seramik ve banyo aksesuar fuarı, cosmoprof kozmetik fuarı, isaloni mobilya ve dekorasyon fuarında ana organizatör olup luxury meeting fuarları türkiye yetkilisidir.

# # # # #


Benzer Firmalar