süper tedarik


güneşli

Telefon1: 0212 651 29 59

Telefon2:

Fax:

Web: www.supertedarik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Supertedarik.com firmaların satın alma departmanları ile satış, pazarlama departmanlarının, internet ortamında karşılıklı olarak ticari anlamda iletişime geçmelerini sağlayan bir platformdur.

Supertedarik.com nasıl çalışır?
* Sistem üzerinden satış yapmak isteyen firmalar, üye olurken satışını yapmak istedikleri malzemeler veya hizmet vermek istedikleri sektör / sektörleri seçerler.
* Malzeme talebinde bulunan alıcı firmalar ise tedarik etmek istedikleri malzemeler için satın alma formunu doldurur ve almak istedikleri ürünlere göre sektör / sektörleri seçerler.
* Seçilen sektör / sektörlerde üye olan satıcı firmaların tümüne talep edilen malzemeler, miktarları ve açıklayıcı özellikler ile ilgili e-mail gönderilir.
* Satıcı firmalar gelen e-mail de talep edilen ürünleri, teklif formunda bulunan fiyat kısmını doldurmak suretiyle teklifte bulunurlar. Fiyat teklifleri talebin bitiş tarihine kadar sistemde bekler.
* Teklif veren firmalar talep bitiş tarihine kadar vermiş oldukları fiyatların, teklif veren firmalar arasında sıralamada kaçıncı olduklarını görebilir ve gerekirse fiyat tekliflerini revize edebilirler.
* Talep edilen malzemelerin talep bitiş tarihi dolduktan sonra alıcı firmaya sistemde sonuçlanmış olan talebi ile ilgili bilgilendirme e-maili gönderilir. Sistemdeki fiyat tekliflerini ve teklifte bulunan firmalar ile ilgili tüm iletişim bilgileri mevcut olup, tüm bu bilgilerin çıktısını alıp, dosyalamada kullanılabilir.
Supertedarik.com’ u düzenli olarak kullanan satıcı ve alıcı firmalara iş gücü, zaman, fiyat istikrarı / avantajı ( ortalama % 20-30 ) , sürekli aynı kalitede malzeme tedarik etme v.b. birçok fayda sağlayacaktır. Yinede sistemimizin işlevini ve güvenirliliğini sizlerin takdirine bırakıyoruz ..!


Ürün ve Hizmetler

tedarik, satınalma, ambalaj, bilgisayar malzemeleri, kırtasiye, ofis malzemeleri, koli bandı, strech, çember, internet, bilişim, mobilya, tekstil, matbaacılık, hizmet sektörü, gıda sanayi, güvenlik, meşrubat sanati, pazarlama,

#tedarik, satınalma #pazarlama, ambalaj #kırtasiye, ofis #gıda, tekstil #bilgisayar malzemeleri


Benzer Firmalar