Anasayfa » Cıvata ve somun » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Cıvata ve somun » TÜFEKÇİLER CIVATA VE VİDA SANAYİ, RESUL TÜFEKÇİ

TÜFEKÇİLER CIVATA VE VİDA SANAYİ, RESUL TÜFEKÇİ


emniyettepe mahallesi,kazımkarabekir cad. no: 23 alibeyköy-eyüp-istanbul

Telefon1: 0212 6266539

Telefon2: 02126268524,25,26,27

Fax: 02126268523

Web: www.tufekciler.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1970
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tüfekçiler Cıvata Ve Vida Sanayi’nin kurucusu Resul Tüfekçi cıvata işine 1952 yılında Kartal-Maltepe de Vehbi Koç tarafından kurulan Türkiye’nin ilk modern cıvata Fabrikasın da, makinelerin montaj ve kurulumu sırasında stajyer öğrenci olarak işe başlamıştır.

1960 ve 1965 yılları arasında Türkiye de modern vida imalatının öncülerden biri olan Kemal Nemli ile çalışmış, 1965 yılında, bugünkü Net Cıvata AŞ için cıvata makineleri imalatı yapmıştır.
1969 yılı sonunda kendi işini kurmaya karar vererek, cıvata makineleri yapmak üzere küçük bir dükkanda makine modellerinin yapımına başlamış. 1971 senesi Nisan ayında Alibeyköy - Eyüp-İstanbul ‘da Tüfekçiler Cıvata ve Vida Sanayi firmasını kurmuştur.

Firmamız,o yıllardaki zor şartlar altında, kısıtlı kaynaklar ve sınırlı sermaye ile Türkiye’nin ilk çift vuruşlu soğuk dövme presi, çapaklama presi ve ovalama makinelerinin üretimini yapmıştır.


Cıvataya olan talep büyümeye başlayınca cıvata üretimine başlayan firmamız, bugüne kadar yüzden fazla makine ve binlerce ton özel soğuk dövme parça ve standart cıvata üreterek yıllık ortalama 2.000. tonluk üretim kapasitesi ile üretimine devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız, soğuk dövme parçalar, özel veya standart cıvata imalatı yapmaktadır. Bunun yanında, müşteri ihtiyaçları doğrultusunda enerji nakil hatları, radyo & tv verici kuleleri, uzay çatı sistemleri, çelik konstrüksiyonlar, makine imalat sanayi, tarım alet ve makineleri, otomotiv sanayi, yol tünel ve köprü inşaatları ve müteahhitlik projeleri için sıcak daldırma galvanizli cıvata, saplama, ankraj, gijon, U civataları ve gergi çubukları imalatı da yapmaktadır.

#civata makineleri #civata somun #rondela pul #ankraj saplama #sıcakdaldırma galvaniz


Benzer Firmalar