Özel Keşif Gemisi Kreş - Önokul


Bahçelievler mah. Yeşilöz cad. 1231.sok No:9(eski Kızılırmak i.ö.okulu yanı)

Telefon1: 0318 2240590

Telefon2:

Fax: 0318 2240590

Web: www.kesifgemisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HER COCUK AYRI BİR DÜNYADIR,TEK TEK KEŞFİ GEREKİR.

Biz çocuklarımıza ve velilerimize ev sıcaklığında, güvenli, bireysel ilgi ve gözlemin yoğun olduğu,zengin materyal çeşitleri ve modern eğitim yaklaşımlarıyla yaratıcı ve eğitici bir ortam sunuyoruz.

Amacımız çocukları oyalamak değil, onların hedeflerimiz doğrultusunda mutlu ve kaliteli yaşantı kazanmasını sağlayarak; yaparak ve yaşayarak öğrenen, kendisini ifade edebilen, kendisine güveni olan, barışçı, yaratıcı düşünce gücüne sahip, iletişim becerileri ve çevre bilinci gelişmiş, üretken, araştırmacı, yeniliklere açık, bilimsel düşünebilen, kendisiyle barışık bireyler yetiştirmektir.

Çocuklarımızın sevgi dolu, sağlıklı ve mutlu bir ortamda aldıkları eğitim ve öğretimin öğrenmeye ilgi uyandıracağına ve ilerdeki öğretim hayatlarındaki başarılarının temeli olacağına inanıyoruz.


• Neden biz?


Nitelikli eğitimin alt yapısı için fiziksel mekânın kalitesinin önemli olduğunu düşünüyoruz.Bu bağlamda 4 katlı müstakil binamız 600 m2 iç,400 m2dış, alana sahiptir. Ayrıca trafikten ve ana caddelerin hareketliliğinden uzak ,ancak ulaşımı kolay ,hijyenik,aydınlık ve havadar olup,okulumuz ayrı ayrı bilgisayar,tiyatro-drama,müzik,beden eğitimi,el sanatları, sağlık odası ve yaş gruplarına göre düzenlenmiş sınıf ortamlarından oluşmaktadır.Çocukların zihinsel,dil-konuşma ,ruhsal ve bedensel gelişimlerini destekleyen eğitim yaklaşımı , geniş servis ağı ve Internet aracılığıyla çocuklarınızı evden ve işyerinizden izleme imkanı bulunmaktadır.

• Binamız

Okulumuz KIRIKKALE nin trafikten ve ana caddelerin hareketliliğinden uzak ancak ulaşımı kolay mevkisinde bulunmaktadır. 4 katlı müstakil binamız 600 m2 iç , 400 m2 dış toplam 1000 m2 alana sahiptir.
Okulumuzun giriş katı çocuklarımız ve velilerimizin kolaylıkla karşılanıp, dinlenebilmeleri için vestiyer,sekreterlik,veli bekleme ve idari kat olarak düzenlenmiştir.
1.katta bulunan mutfak ve yemekhanemiz çocuklarımızın rahat ve keyifli bir şekilde yemek yiyebilmeleri için geniş,aydınlık ve hijyenik olmasına özen gösterilerek yeniden planlanmıştır. 2 ve 3 . katlar ise sanatsal etkinlikler(müzik,tiyatro,drama,el sanatları ,boyama etkinlikleri) teknoloji sınıfları , spor salonu, oyun odaları gibi faaliyetler düşünülerek zengin materyal çeşitleri ile hazırlanmıştır
Ayrıca binamız çocuklarımızın her türlü güvenliğini sağlamak amacıyla yangın alarmı, yangın merdiveni,hırsız alarmı ve kamera sistemiyle döşenmiştir.
Okulumuz hedeflediğimiz standartlardaki eğitime uygun özelliklere sahiptir. Tüm sınıflarımız, oyun ve etkinlik alanlarımız aydınlık ve ferahtır. Sınıflarımızın konumları ve büyüklükleri ideal eğitim standartlarına göre düzenlenmiştir.

Kurucularımız

Okulumuz Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi bölümünden mezun Birsen AKYÜZ ve Elif İSTANBUL tarafından kurulmuştur.Kurucu müdürümüz Birsen AKYÜZ İngiltere de 6 ay İngilizce dil eğitimi almış


Ürün ve Hizmetler

ETKİNLİKLER:TÜRKCE-DİL ETKİNLİĞİ: Öğrencilerimizin yaşadıkları deneyimleri ve çevreleri ile ilgili farkındalık kazanmaları , neden-sonuç ilişkileri kurarak , sorgulama yapabilmeleri , kendini ifade etme becerilerini geliştirmeleri amaçlanır.Hikaye dinleme , anlatma, şarkı-şiir , tekerleme söyleme , olay canlandırma gibi etkinliklerle düşüncelerini özgürce ortaya koydukları yöntem ve teknikler uygulanır.FEN VE DOĞA ETKİNLİĞİ: Öğrencilerimizin öğrenme ve araştırmaya meraklarını arttıracak deneyler, gözlemler, geziler ve proje çalışmaları yapılmaktadır.Fen ve doğa etkinliklerinde amacımız öğrencilerimizin yaşayarak, deneyerek, keşfederek ve gözlem yaparak öğrenmelerine olanak sağlamaktır.İNGİLİZCE: Anaokulumuzda yabancı dili fark ettirmek ve sevdirmek amacıyla planlanan İngilizce eğitimi aktif öğrenme metoduyla verilmektedir. Programımız dahilinde haftanın belirli günlerinde verilen İngilizce dersleri drama, şarkı, tekerleme ve danslar eşliğinde yapılır.MÜZİK: Müzik eğitimi ile öğrencilerimizin müziği sevmesi, yaşamlarında yer vermesi, iç duyuş ve ritm duygusunun kulak eğitimi ile gerçekleştirilmesi, yeteneklerinin keşfedilmesi ve yönlendirilmesi amaçlanmaktadır.DRAMA: Öğrencilerimizin duygularını fark edebilmeleri ve uygun şekilde ifade edebilmelerini amaçlayan çalışmalarda rol paylaşımı ile canlandırmalar ve hayal güçlerini geliştirmeye yönelik etkin olarak katıldıkları dramatizasyonlar yapılmaktadır.SANAT ETKİNLİKLERİ: Sanatsal ve estetik duygulara sahip öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek amacıyla seramik, boyama, şekillendirme ve inşa gibi etkinlikler yapılır.TEKNOLOJİK ETKİNLİKLER: Keşif Gemisi öğrencileri sağlıklı iletişim kurabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknolojiyi kullanabilen , üretken ve yaratıcı birer birey olarak hayata hazırlamak için bilgisayar eşliğinde çalışmalar yaparlar ve özgün projeler üretirler. JİMNASTİK-BEDENSEL ETKİNLİKLER: Çocuklarımızın zihinsel olduğu kadar fiziksel gelişimlerini de desteklemek amacıyla yaş gruplarına uygun etkinlikler yapılır.Bu çalışmalar koordinasyon geliştirici enerjilerini olumlu yönde kullanmalarını sağlayan badminton , bowling , basketbol , atlama-tırmanma merdiven ve halatları , jimnastik minderleri ile yapılan egzersizlerdir.SATRANÇ: Bazı besinler vardır ki her derde deva olarak gösterilir. Satranç oyunu da öğrenci gelişimine yapmış olduğu katkılar bakımından mucizevi bir araç gibidir. Yeni eğitim anlayışındaki çoklu zeka kavramına uygun olarak çocuğun gelişimine o kadar olumlu katkı yapar ki bunun farkına varan veliler çocuklarının bu beyin jimnastiğinden yararlanmasını isterler.Keşif Gemisi olarak biz de öğrencilerimize bu ayrıcalığı sunmaktayız.

#kreş #anaokulu #yuva #önokul #kırıkkale


Benzer Firmalar