Anasayfa » Halı kilim » Mobilya ve Dekorasyon » KOCAELİ Halı kilim » tncl halı yıkama ve temizlik hizmetleri

tncl halı yıkama ve temizlik hizmetleri


m.paşa mah. 701 sok no 9 gebze

Telefon1: 0262 642 0 818

Telefon2: 0541 390 13 78

Fax: 0262 642 0 818

Web: www.gebzetncl.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

TNCL Halı Yıkama ve Temizlik Hizmetleri

Firmamız 2008 yılında Adil Tuncel ve kardeşleri tarafından TNCL Halı Yıkama ve Temizlik Hizmetleri olarak ticari hayatına başlamıştır.

Firmamız kurulduğu yıldan bu yana Gebze ve çevresinde aranan bir şirket olmuştur.

Gittikçe daha da gelişen firmamız üstlendiği işleri hakkıyla bitirmeyi her zaman başarmıştır.



Firmamız TNCL Halı Yıkama ve Temizlik Hizmetleri kurulduğu günden itibaren temizlik sektöründe gösterdiği güvenilir ve başarılı çizgi sayesinde Gebze’de vazgeçilmez bir firma haline gelmiştir. Kuruluşundan bu yana hizmetlerle güvenilir bir firma olduğunu ispatlamıştır. TNCL Halı Yıkama ve Temizlik Hizmetlerinin daha büyük yeniliklere ve başarılara imza atacak güçte olduğunu ve bu güvenilir çizgide yolumuza devam edeceğimizi taahhüt ederiz.

Firmamızı bugünlere getiren personelimize ve saygın müşterilerimize şükranlarımızı sunarız.

Kalite Politikası

Ülkemizin temizlik sektörüne gelişmiş ülkelerin kalite seviyesinde inşaat yapıları sunmak,pazar payını sürekli yükseltmek,üretimde modern ve teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri takip etmek,ileri teknoloji ekipmanlarını ve nitelikli çalışanların katılımını sağlayarak sürekli iyileştirme sağlamak,müşterilerimizin talepleri doğrultusunda faaliyetlerimizde yüksek sürat ile üretme-teslim etme amacına hizmet ederek müşteri memnuniyetini en üst seviyede gerçekleştirmek olarak benimsenmiştir.



Müşteri Politikamız

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunumunu çok çeşitli yollarda gerçekleştirme amacında olan firmamız, kendisinden beklenen her türlü hizmeti alanındaki profesyonel kadrosu ve iş bitirmedeki kalitesi ile sunarak kendi sektörünün vazgeçilmez firmaları arasında yerini almıştır. Projenin gelişi ile start verdiğimiz imalat sürecimiz, müşteri ihtiyaçlarını en doğru şekilde algılayan konusunda uzman kadromuzun malzeme ve teknolojisinde getirdiği yenilikler ve titiz çalışması sonucunda en kısa sürede en kaliteli hizmeti sunarak tamamlanmaktadır. Müşteri portföyünü geliştirme yolunda çalışmalarını sürekli olarak teknolojik değişmelere ayak uydurarak sürdüren TNCL Halı Yıkama ve Temizlik Hizmetleri bu alanda kendini yenileyerek ortaya koymuş olduğu yapılarda dayanıklılığı, sürati ve kaliteyi öncelikleri arasında ilk sıraya koymuştur.

Birlikte çalışabilmek ümidiyle…

TNCL Halı Yıkama ve Temizlik Hizmetleri
HİZMETLERİMİZ Yerinde Halı Yıkama

Zemin Bakım ve Cila

Dış Cephe ve Cam Temizliği

İnşaat- Okul-Fabrika Genel Temizliği

Ofis Genel Temizliği

Koltuk Yıkama

Daire Cam ve Genel Temizliği

İnşaat Sonrası Genel Temizliği




Ürün ve Hizmetler

HİZMETLERİMİZ Yerinde Halı Yıkama Zemin Bakım ve Cila Dış Cephe ve Cam Temizliği İnşaat- Okul-Fabrika Genel Temizliği Ofis Genel Temizliği Koltuk Yıkama Daire Cam ve Genel Temizliği İnşaat Sonrası Genel Temizliği TNCL Halı Yıkama ve Temizlik Hizmetleri Firmamız 2008 yılında Adil Tuncel ve kardeşleri tarafından TNCL Halı Yıkama ve Temizlik Hizmetleri olarak ticari hayatına başlamıştır.Firmamız kurulduğu yıldan bu yana Gebze ve çevresinde aranan bir şirket olmuştur.Gittikçe daha da gelişen firmamız üstlendiği işleri hakkıyla bitirmeyi her zaman başarmıştır. Firmamız TNCL Halı Yıkama ve Temizlik Hizmetleri kurulduğu günden itibaren temizlik sektöründe gösterdiği güvenilir ve başarılı çizgi sayesinde Gebze’de vazgeçilmez bir firma haline gelmiştir. Kuruluşundan bu yana hizmetlerle güvenilir bir firma olduğunu ispatlamıştır. TNCL Halı Yıkama ve Temizlik Hizmetlerinin daha büyük yeniliklere ve başarılara imza atacak güçte olduğunu ve bu güvenilir çizgide yolumuza devam edeceğimizi taahhüt ederiz.Firmamızı bugünlere getiren personelimize ve saygın müşterilerimize şükranlarımızı sunarız.Kalite Politikası Ülkemizin temizlik sektörüne gelişmiş ülkelerin kalite seviyesinde inşaat yapıları sunmak, pazar payını sürekli yükseltmek, üretimde modern ve teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri takip etmek, ileri teknoloji ekipmanlarını ve nitelikli çalışanların katılımını sağlayarak sürekli iyileştirme sağlamak, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda faaliyetlerimizde yüksek sürat ile üretme-teslim etme amacına hizmet ederek müşteri memnuniyetini en üst seviyede gerçekleştirmek olarak benimsenmiştir. Müşteri PolitikamızMüşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunumunu çok çeşitli yollarda gerçekleştirme amacında olan firmamız, kendisinden beklenen her türlü hizmeti alanındaki profesyonel kadrosu ve iş bitirmedeki kalitesi ile sunarak kendi sektörünün vazgeçilmez firmaları arasında yerini almıştır. Projenin gelişi ile start verdiğimiz imalat sürecimiz, müşteri ihtiyaçlarını en doğru şekilde algılayan konusunda uzman kadromuzun malzeme ve teknolojisinde getirdiği yenilikler ve titiz çalışması sonucunda en kısa sürede en kaliteli hizmeti sunarak tamamlanmaktadır. Müşteri portföyünü geliştirme yolunda çalışmalarını sürekli olarak teknolojik değişmelere ayak uydurarak sürdüren TNCL Halı Yıkama ve Temizlik Hizmetleri bu alanda kendini yenileyerek ortaya koymuş olduğu yapılarda dayanıklılığı, sürati ve kaliteyi öncelikleri arasında ilk sıraya koymuştur. Birlikte çalışabilmek ümidiyle… TNCL Halı Yıkama ve Temizlik Hizmetleri ©

#inönü halı yıkama yavuzselim halı yıkama huzurkent #gebze halı yıkama beylikbağı halı yıkama arapçeşme #gebze koltuk yıkama mutlukent halı yıkama şekerpın #darıca halı yıkama bayraoğlu halı yıkama istasyon #yenimahalle halı yıkama çayırova halı yıkama


Benzer Firmalar