Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri »    ATLANTİS Mühendislik ve İnşaat A.Ş. 

   ATLANTİS Mühendislik ve İnşaat A.Ş. 


Göksu Evleri, Kartopu Cad. No:53 Anadolu Hisarı  /  Beykoz /  İstanbul

Telefon1: 0216 465 82 12

Telefon2:

Fax: 0216 465 82 16

Web: www.atlantisyapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:4 | Memur:6 | İşçi:30
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

StoneWrap`ın Tarihçesi

Türkiye`de Kültür Taşı üretme fikri, Donald Crites ile, Virginia / ABD de 1996 yılında rastlantısal olarak karşılaşmamızla ortaya çıktı. Crites`ın küçük ama çok başarılı bir üretim tesisi vardı ve ürünleri doğal taşlara inanılmaz derecede benziyordu. Bu karşılaşmadan iki yıl sonra, Crites ile birlikte, Türkiye`de ilk taşımızı üretmiştik. Şaşırtıcı güzelliklerinin yanı sıra, hafifliği ve kullanılmaya hazır halde üretilmesi, bu ürünü çok iyi bir fikir haline getiriyordu. Donald Crites`ın bilgi birikimlerinin üzerine kurulan StoneWrap markalı Kültür Taşı üretimimiz, bugün üretiminin yarıdan fazlasını ihraç eder hale gelmiştir. Atlantis Mühendislik ve İnşaat A.Ş. olarak, StoneWrap ismini, kısa zamanda uluslararası pazarda, kalitesiyle bilinen bir marka yapmanın gururunu yaşıyoruz. ABD, Kanada, Almanya, Hollanda, İrlanda, İtalya, Finlandiya, İsveç, Yunanistan, Bulgaristan, Güney Afrika, Ukrayna, İsrail, Ürdün, Irak, Kazakistan, Arnavutluk, BAE ihracat yaptığımız başlıca ülkeler.


SMART SIDING

ahşap yalı baskısı

SmartSystem, ülkemizde yüzyıllardır yalıların dış cephesinde kullanılan geleneksel ahşap kaplamanın modern şeklidir. Smart ahşap cephe kaplaması ile zor hava koşullarına daha fazla dayanıklılık elde edilir. Yönlendirilmiş Yonga Levhalardan ( OSB ) üretilmiştir. Yüzeyinde derin ahşap dokusu görülür. Emprenye edilmiş ( SmartGuard Process ) ve astar boyası yapılmış ( Factory Pre-Primed ) olarak üretilir. İstenilen renge boyanabilir. 30 yıl garantilidir.

ANDERSEN WINDOWS

ahşap pencere ve veranda kapıları

Andersen Windows dünyanın en büyük ahşap pencere ve veranda kapısı üreticisidir. Sayısız ürün çeşidi ve aksesuarları, cam çeşitleri projenize istediğiniz sonucu vermenizi kolaylaştırır.


Ürün ve Hizmetler

STONEWRAP kültür taşı, SMART SİDİNG ahşap yalı baskısı, ANDERSEN WINDOWS ahşap pencere, ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ ticari yapılar ve konutlar

#kültür taşı #smart siding #çelik yapı #ahşap pencere #


Benzer Firmalar