ALBAYRAK BİLİŞİM


DENİZKÖŞKLER MAH. REŞİTPAŞA CD. NO:21 FİNANSBANK KARSISI AVCILAR/İSTANBUL

Telefon1: 2125914392

Telefon2: 2125903636

Fax: 2125914392

Web: www.kampanyapazar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2005 yılında faaliyete başlayan firmamız, çalışanlarının yıllardır biriktirmiş olduğu bilgileri siz bilgisayar kullanıcılarıyla paylaşmak amacıyla biraraya gelerek kurulmuştur.
Vizyonumuz, “Herkese Teknoloji” sloganından yola çıkarak , herkesin teknolojiyi yakından bildiği bir topluma ulaşmaktır.
Bu vizyondan yola çıkarak stratejimizi marka olmuş ürünler için anlaşmalar yapmak, kişisel bilgisayar ve aksesuarları alanında söz sahibi olmak olarak belirledik.
Temel stratejimize uygun olarak BEKO ICT nin markası olan KEYSMART ile bayilik anlaşması yapmış bulunmaktayız.
ALBAYRAK BİLİŞİM müşteri odaklılığı ön plana çıkaran, onların önceliklerini kendi önceliği olarak benimseyen, satış ve satış sonrası hizmetleri en iyi şekilde yapma anlayışı içinde müşterilerine hizmet verecektir


Ürün ve Hizmetler

BİLGİSAYAR TAMİR BAKIM ONARIM KARTUŞ TONER DOLUM ANAKART LAPTOP TAMİR VİRUS TEMİZLEME VERİ KURTARMA
Yerinde Bilgisayar Servisi

İster ev kullanıcısı ister şirket olun, sizlere uzman ekibizle birlikte yerinde teknik servis vermekten kıvanç duyarız. Bilgisayar formatlama, işletim sistemi kurulumu, pc bakımı, arıza tesbiti, çalışma ağı ile ilgili sorunlar, ağ kurulumu, adsl teknik sorunları, kablosuz internet, virüs temizleme, antivürüs kurulumu ve burada sayamadığımız her türlü bilgisayar sorunlarınızda, yerinize gelerek destek veriyoruz.
Virüs Temizleme, Antivirüs (Korunma)

Hergün internette geziniyorsunuz. E-devlet uygulamarınında yayılması ile bütün şirketlerin internet kullanması kaçınılmaz oldu ancak sanal tehditler verilerinizi ve sanal güvenliğinizi tehdit ediyor. Korunmazsanız her an herşey olabilir. Verileriniz silinebilir, casus yazılımlar tarafından bilgileriniz çalınabilir.
Veri Yedekleme

Verilerinizi tehlikelere karşı düzenli olarak yedekliyoruz. Dilerseniz günlük dilerseniz haftalık yedeklerinizi online bağlantı kurararak alıyoruz. Yedek alma esnasında çalışmalarınızı aksatmamak için mesai saati sonrasında işlem yapıyoruz.
Veri Kurtarma

İşletmenizin bütün bilgileri bilgisayarınızda ama verileriniz kayboldu, yada bilgisayarınız hasar gördü. Yanlışlıkla dosyaları sildiniz, hatta format attınız, virüs bulaştı ve disk açmıyor. Uzman ekiplerimiz silinen yada bozulan bilgilerinizi itina ile geri kurtarıyor.
Eta, Mikro, Datasoft programları teknik destek

Muhasebe programlarınız için teknik destek sunuyor, verilerinizi yedekliyoruz. Programlardaki teknik aksamalarda devreye giriyor ve gerekli müdahaleyi yapıyoruz. Programlarınızın versiyon güncellemelerini biz üstleniyoruz.
Online Destek, Uzaktan Yardım
Online destek sistemiz ile müşterilerimize canlı ve offline destek veriyoruz. Yazışma ile çözülemeyen sorunlarda, uzaktan PC nize bağlanıyor ve sorunuzu çözüyoruz. Canlı destek hattımız meşgulse yada kapalıysa Bilet sistemini kullanarak offline mesaj gönderebilirsiniz. Yetkili kişiler sorunuza en kısa zamanda cevap yazacaktır.
Ofisinize dışardan bağlanma
Bazen ofisinize gidemezsiniz yada müşterinizle görüşürken ofisinizdeki bilgisayara bağlanıp bilgi almak, kaydetmek istersiniz. Sizi, dizüstü bilgisayarınızdan yada evinizdeki bilgisayarınızdan ofisinize bağlıyoruz. Özgürce çalışabilirsiniz. Dilerseniz hemen tatile çıkın !

#BİLGİSAYAR LAPTOP #TEKNİK SERVİS #KARTUŞ TONER #ALARM KAMERA #WEB TASARIM


Benzer Firmalar