Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » SİVAS İnşaat makinaları » niltaş inş.mlz.san.tic.ltd.şti

niltaş inş.mlz.san.tic.ltd.şti


hoca ahmet yesevi cad.dogramacı apt altı .no:20/E

Telefon1: 03462241909

Telefon2:

Fax: 03462218196

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NİLTAS YAPI DEKORASYON SAN.TİC.LTD.ŞTİ,
il ve ilçelerin üst yapı ihtiyaclarını tedarik etmek amacıyla 1993 yılında kurulmuştur. Türkiye`nin çok sayıda il ve ilçelerine ürün ve hizmet vermektedir.

NİLTAŞ YAPI DEKORASYON Parketaş Ve Bordür,
Endüstriyel Prefabrik Yapı Elemanları Ve Şehir Mobilyaları üretiminin yanı sıra Müteahhitlik hizmeti de vermektedir. 1000`den fazla bina, işyeri, park-bahçe, dinlenme tesisleri, villa ve konutun üst yapı elemanı olan parke taşı, bordür, zemin kaplama, iç ve dış dekorasyonunda estetik, güven ve kaliteyi bir araya getirmemizin onurunu yaşıyoruz.

Belediyelerin yanı sıra özel sektöre de hizmet veren NİLTAŞ Üretim Teknolojisi, ürün çeşitliliği, yüksek kalite standartları ile sektörün lideridir.

ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine Sahip Olan NİLTAŞ, Beton Ürünlerini TSE standartlarına uygun olarak üretmektedir.

Medeniyetin ve endüstrinin oluşturduğu çağdaş standartlar; geniş kitlelere hitap eden daha yeni daha ekonomik yol ve kaldırım kaplama metotları gerektirmektedir. Birbirine geçmeli değişik boy, şekil ve renklerdeki modern gereksinimlere cevap vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Dekoratif Beton Parkeler
Işıklı Parkeler
Parke Makinası
Plastik Kalıplar


#parke taşı,bordür,renkli taş #satılık parke makinası,zemin malzemesi #kaldırım taşı #zemin döşemesi #


Benzer Firmalar