Anasayfa » Kırtasiye Ürünleri » Basın ve Medya » İSTANBUL Kırtasiye Ürünleri » DELTA BÜRO GEREÇLERİ- zımba makinası, delgeç, kırtasiye

DELTA BÜRO GEREÇLERİ- zımba makinası, delgeç, kırtasiye


Tahtakale tomruk sokak vakıf iş Hanı No: 709 Eminönü İstanbul

Telefon1: 0212-5225922

Telefon2:

Fax: 0212-5507886

Web: www.delta.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1960
Çalışan Sayısı:150 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:50 ülkeye ihracat

1960 yılında İstanbul’da, üretime başlayan DELTA BÜRO GEREÇLERİ ENDÜSTRİ ZIMBA TELLERİ TİCARET VE SANAYİ A.Ş geride bıraktığımız 45 sene içersinde sektöründe dünyanın en tanınmış sayılı markalarından biri olmayı başarmıştır.

45 senedir, 45 ülkeye yaptığı ihracatı ile; bugün Türkiye ve Dünya piyasasında tüketici ürün satın alırken marka ve fonksiyonel açıdan bütünleşmiş Delta marka ürün istemektedir. Bu Marka bilincinin oluşmasında; istikrarlı fiyat politikası, ürün kalitesi ve garantisi, satış öncesi ve sonrası müşteri ilişkileri, koşulsuz müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve de %100 yerli üretim olması büyük etken olmuştur.

%100 yerli üretim yapılan fabrikamızda, konusunda uzman mühendislerin nezaretinde çalışan deneyimli personelimiz, çalışmalarını sürdürdüğümüz ISO 9001/2000 kalite çerçevesinde, her yıl yenilediğimiz teknolojimiz ile ihtiyaç duyulan her sektöre yönelik ürünlerimizi pazarın beğenisine sunmak için verimli bir şekilde çalışmaktadır.

DELTA’NIN temel ilkesi; kaliteli yerli malı üretip, Türk emeğini müşteriye sunmaktır.

Delta Büro Gereçleri A.Ş, ofis gereçlerinde ve Sanayi gereçlerinde profesyonel çözümler üretmeye devam etmektedir.

Ofis Gereçlerinde, Kırtasiye sektörüne ve bürolara yönelik üretim yapmakta olan firmamızın ürün yelpazesinde; zımba makineleri (telgeçler), delgeçler, her çeşit zımba telleri, ataşlar, takvim altlıkları, mühürlükler, tel sökücüler, Ürün setleri vb. ürünler yer almaktadır.

Sanayi Gereçlerin de ise; firmamız her gün geliştirdiği teknolojisi ile mobilya, döşeme, ayakkabı, palet, mukavva kutu, çerçeve, vitrin gibi sanayi üretiminde kullanılabilecek her türlü ölçüde zımba teli üretmektedir.

DELTA ürünleri, büro ve ofislerden, imalat sanayisine, evlerimizden okula, hayatımızı kolaylaştırmak için gereksinim duyabileceğimiz her yerde beklentilerimizin en iyisini karşılamak amacı ile üretilmektedir.

Kalite ve Müşteri memnuniyetinden taviz vermeyen Delta Büro Gereçleri A.Ş her zaman üretiminin arkasındadır.

%100 yerli üretici olarak hedefimiz; İşimize sahip çıkmak, ülkemize, milletimize faydalı olmak ve efsanemizi devam ettirmektir.


Ürün ve Hizmetler

Zımba teli, ataş, zımba makinası, delgeç, kırtasiye, koli kapama teli, sanayi telleri vb.

# # # # #


Benzer Firmalar