Sanal Tişört Geveze Tişört


Alayköşkü Cad. No:14/2 Cağaloğlu

Telefon1: 2125120504

Telefon2:

Fax: 2125137996

Web: www.GevezeTisort.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye`nin En Büyük Online Tişört Kupa Yastık Puzzle Tabak Mousepad Baskı ve Promosyon Sitesi. Tişörte Baskı İmajını Kendin Seç. Oğlunun Kızının Sevgilinin Eşinin Resmini Yolla. Sloganını Yolla. Hazır İmajlardan Seç. En Gözde Diziler, Filmler, Artistler Bu Sitede. Baskılı Tişört te Bir Numara... GevezeTisort.com SanalTisort.com



Şirketimiz, 1976 yılında, kişisel iştirak olarak Hasan Hüseyin GÜL tarafından kurulmuştur. Faaliyetlerine, şu an şube olarak devam eden, Cağaloğlu, Zeynep Sultan Cami Sokak`da bulunan yerimizde açılmıştır.
Yaklaşık 20 yıl bu şekilde, sektördeki faaliyetlerine devam eden firmamız, 1997 yılında kurumlaşarak, Ltd.Şti. konumuna geldi. 10 yıldır şirket bünyesinde yeni ürünler ve yeni faaliyet alanları ile sektördeki yükselişine devam etmektedir. Kuşe, Amerikan Bristol, Otokopi, Fotokopi, Karton, Çıkartma, 1. Hamur, 3. Hamur, Seka ürünleri ve diğer ithal kağıtları, firmamız bünyesinde barındırmaktayız.

2002 yılından itibaren Fantezi Kağıt sektöründe de aldığımız bayiliklerle, adımızdan söz ettirmeyi başardık. Ürün yelpazemizde bulunan çeşitlilik ve renklilik sayesinde, şehiriçi ve şehirdışı müşteri potansiyelimiz gittikçe gelişmektedir.

Müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak amacı ile ürün yelpazemizi sürekli geliştirmekteyiz. Bayiliğini yaptığımız, Koehler, Fedrigoni, Conqueror, Olympia, Fatih Kağıt, Schöller çeşitlerimizle geniş bir alana hizmet vermekteyiz.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve aradığınız zaman yok dememek için, kendimizi ve ürünlerimizi devamlı güncellemekteyiz... Değerli Siparişlerinizi Bekliyoruz.


Oğuz Kağıtçılık Matbaacılık Reklamcılık
Yayıncılık San.ve Tic. Ltd.Şti.


Ürün ve Hizmetler


#baskılı tişört kupa #mousepad puzzle yastık #tişörte baskı #tabak şapka baskı #promosyon


Benzer Firmalar