Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik Genel » ZAYIF AKIM TEKNOLOJİLERİ LTD.ŞTİ.

ZAYIF AKIM TEKNOLOJİLERİ LTD.ŞTİ.


N. Kemal Mah. Marmara Cad. No:80 Ümraniye

Telefon1: 2163350476

Telefon2:

Fax: 2164125734

Web: www.zatelektrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Zayıf Akım Teknolojileri, 1999 yılında alanında en yeni ve kaliteli hizmeti vermek amacıyla şahıs firması olarak ticaret hayatına başladı. Kuruluş tarihinden bu yana Z.A.T. kendi sektöründe gün geçtikçe yükselen bir performans yakaladı ve büyük projelere imza attı. Z.A.T., 2001 yılında, kurumsallaşma gerekliliğini hissederek şahıs firmasından Limited Şirkete geçiş yapmıştır.

Z.A.T.’ın prensipleri arasında ilk olarak siz müşterilerimizle sürekli diyalog halinde olarak sizlere kaliteli ve çağdaş hizmetler sunmak.Bu amacımız doğrultusunda teknolojiyi ve gelişmeleri sürekli takip ederek tüm kolaylıkları sizlerin hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Hiç şüphesiz ki bu hedeflere ulaşmanın yolu teknolojinin yakın takibinden geçmektedir. Bu bilinçle her düzeyde çalışanlarımızın kendi konularında uzmanlaşmalarına ve gelişimine özen gösterilmektedir.

Z.A.T.’ın başarısının altına hedeflerinin doğru olduğuna inanan, takım çalışmasının önemini kavramış, şirketin değerlerinden taviz vermeyen, ilkeli ve dürüst bir ekip yatmaktadır. Z.A.T.’ın gelecekteki başarılarının da şirket değerlerimize sahip çıkan bu ekibin eseri olacağına inanmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

elektrik, elektronik
Taahhüt İşleri
Pano ve montaj İmalatı
Aydınlatma Projeleri
Kumanda & Kompanzasyon

#Taahhüt İşleri #Pano ve montaj İmalatı #Aydınlatma Projeleri #Kumanda & Kompanzasyon #


Benzer Firmalar