Anasayfa » Muhtelif hizmetler » İZMİR Muhtelif hizmetler » DANCEFLOOR DANS OKULU/ KURSU izmir

DANCEFLOOR DANS OKULU/ KURSU izmir


Kıbrıs Sehitleri Cd. 1741 Sok. NO:50 Alsancak

Telefon1: 0232 4634566

Telefon2:

Fax: 0232 4634566

Web: www.dancefloor.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

LATINO SHOW DÜNYA ŞAMPİYONLARI ile DANS EDIN!

İzmir`de Salsa, Arjantin Tango, Flamenko, Modern Dans, Hip Hop, Zeybek, Oryantal ve Sosyal Latin Dansları eğitimleri organize etmekteyiz.

Dans Okulumuzun genel koordinatörlüğü eğitmenlik, koreograflık ve dansçılık hayatında 13 yılını doldurmuş; 2001 ENTERNASYONEL LATIN DANSLARI, 2006 SHOW SALSA TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU ve 2007 LATINO SHOW DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU dereceleri bulunan ÜMİT YUMLU tarafından yürütülmektedir.

Kaliteli ve nezih bir ortamda dansı ve müziği paylaşmak isteyen dans severler için, şirketler için dans dersleri, grup dans dersleri, özel dans dersleri ve düğün dansı koreografileri organize etmekteyiz.

DanceFloor’daki diğer dans eğitmenleri de, alanlarında uzmanlaşmış Ege Üniversitesi Konservatuarı Türk Halk Dansları mezunlarından, Sultan’s of the Dance ve Anadolu Ateşi gibi efsanevi dans organizasyonlarında görev almış kişilerden oluşmaktadır.

Flamenko meraklıları için Ankara’da ve İstanbul’da eğitimler almış olan eğitmenimiz Ebru Çavuşoğlu ile Flamenko derslerimiz yürütülmektedir.

Dance Floor’da haftanın her günü akşam saat 19:00 ve 20:30’da Salsa eğitimleri verilmektedir.

İki ayrı dans salonu bulunan okulumuzda salsa dışında pazartesi günleri Flamenko, Salı günleri Zeybek, Perşembe günleri Oryantal, Cuma günleri ise Arjantin Tango eğitimleri verilmektedir. İş yoğunluğu sebebi ile hafta içi vakit problemi yaşayanlar cumartesi ya da pazar günleri de özel
dersler ya da grup dersleri ile dans eğitimi alabilmektedirler

www.dancefloor.org


Ürün ve Hizmetler

Salsa, Bachata, Cha Cha, Latin Dansları, Oryantal, Zeybek, Flamenko, Hip Hop, Arjantin Tango, Çocuk Sınıfları

Dans Dersleri, Şirketler için Kulup Çalışmaları, Workhshoplar, Dans Gösterileri, Özel Davetler, Düğün Dansı Koreografileri...

#dans dersi, dans kursu, #dans okulu, latin #salsa, oryantal, #dans okulu, izmir #izmir


Benzer Firmalar