YAPI KOORDİNASYON MERKEZİ


GÖZTEPE KADIKÖY

Telefon1: 216 567 67 00

Telefon2: 216 567 54 00

Fax: 216 567 67 07

Web: www.yapigrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:21 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:AFGANİSTA İRAN IRAK RUSYA KAZAKİSTAN ALMANYA

Yapı Koordinasyon Merkezi İnşaat Mühendisi Yusuf Sürertekin tarafından kurulmuştur. İnsan Kaynakları üzerine bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalar ile sektörde belli bir markalaşma sürecinin ardından Yapigrup.Com ile Yapı Koordinasyon Merkezi bünyesinde faaliyetlerine devam etmektedirler. Yurtdışında ve Türkiyedeki merkez illerde irtibat ofisleri ile alanında yaygınlaşmış bir ağa sahip olan Yapı Koordinasyon Merkezi, kendini sürekli geliştirerek kaliteli hizmet anlayışını benimsemiştir. Hizmetlerine her zaman kalite politikası ile yaklaşan grup; memnuniyet ve başarıyı ilke edinmiştir.
Hizmet kaynaklarından Yapigrup.Com tüm işveren ve çalışanların buluştuğu en büyük saha haline gelmiştir.
Çalışmalarımızda bize inanan ve güvenen tüm üyelerimize teşekkür ederiz…


Ürün ve Hizmetler

• Yapı Koordinasyon Merkezi;
• Aylık ortalama en az 3000 kişi ile mülakat gerçekleştirmektedir
• Yurtiçi ve Yurtdışı sektörel pazar araştırması, dönemsel proje ve ücret analizleri yaparak danışmanlık hizmetini maksimum seviyede tutmaktadır.
• Üniversitelerde düzenlediği panel ve organizasyonlar ile öğrencilere staj ve yeni mezunlara iş olanakları sağlamaktadır
• Ar-Ge ekibi sürekli olarak şantiye ve proje çalışanlarını takip ederek başarılı beyinleri tespit etmektedir.
• Deneyimli ekibi ile Türkiye de ilk ve tek “yapı sektöründe uzmanlaşmış” olma özelliğine sahiptir.
• Türkiye’nin önde gelen büyük üniversiteleri, meslek odaları, dernekleri ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği halindedir.
• Tüm fuar ve organizasyonlarda her zaman yerini almaktadır.
• Tüm medya ve görsel basın organlarıyla işbirliği halindedir.
• Eğitim programları ile kariyer planlamada kişiye ve gruplara özel çözümler üretir.
10 yıllık Yapı sektörü içindeki tecrübemizi, İnsan Kaynakları çalışmalarımızla destekleyerek oluşturduğumuz Yapı Koordinasyon Merkezi İnsan Kaynakları, sektöre özel hizmetlerini her gün bir yenisini ekleyerek sürdürmektedir. Bünyemizde beraber çalıştığımız ekip, uzman İnsan Kaynakları personeli ve sektöre özel çalışmamız gereği akademik kariyer ve iş deneyimine sahip Mimar, İnşaat Mühendisi, Makine Mühendisi, IT Grubu ve AR-GE grubu çalışanlarımızdan oluşmaktadır.

Seçme yerleştirmede İK hizmetlerimiz, alanına ve branşına göre ilk eleme esnasında konusu içinde yer alan teknik personelin (Mimar ve Mühendislerin) değerlendirmesinden geçer. Ardından İK uzmanlarımızın ihtiyaç duyulan personele, sektöre özel eleme ve ayrıştırma ile profesyonel İnsan Kaynakları uygulamalarını gerçekleştirerek firma için ihtiyaç duyulan personelin firma ile olan son görüşmesine net ve istenen profile uygun şekilde gönderilmesini sağlar, ve bu çalışmayı raporlar.

Yapı Koordinasyon Merkezi; tüm fuar, etkinlik, panel ve yapı sektörünü ilgilendiren tüm organizasyonlarda yerini alarak çalışan ve iş arayan herkesin kariyer hedeflerini büyütmekte ve izlenmesi gereken yolda bilinçlendirmektedir.

Tüm bu personel arama kaynaklarımız sonucu 5 milyon üzeri yapı sektörü çalışanları, üstün hizmet anlayışımız ve çözümsel yöntemlerimiz ile ‘doğru iş’te doğru insan’ yönetim sistemi düşüncesiyle kendileri için ‘doğru’ firmaları aramaktadır

#İNSANKAYNAKLARI DANIŞMANLIK #EĞİTİM İSO #MARKAPATENT İK #HİZMET İŞBULMA #YAPI İNŞAAT


Benzer Firmalar