Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » ANKARA Mobilya ve Dekorasyon » Ekol Dizayn ve Orman Ürünleri San.Tic.LTD.ŞTİ.

Ekol Dizayn ve Orman Ürünleri San.Tic.LTD.ŞTİ.


Karacaören San.Sit.1638.Cadde No:78 Altındağ Ankara

Telefon1: 0312 528 13 00

Telefon2: 0312 528 14 88

Fax: 0312 528 14 88

Web: www.ekoldizayn.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız yapmış olduğu yatırımlar, tecrübe ve son teknoloji ürünü makinaları bulunan Fabrikası ve güçlü referansları ile Ahşap Camii Dekorasyon ürünleri olan Minber, Kürsü, Mihrap, Korkuluk, Müezzinlik, Kündekari Oymalı Kum saatli Camii Kapıları imalatını seri, hızlı, kaliteli ve %100 masif ahşaptan yapan tek firma olma özelliğini gururla söylemektedir.


Ürün ve Hizmetler


Ahşap Minber, Ahşap Vaiz Kürsüsü, Mihrap, Kündekari Cami Kapıları, Oymalı Cami Kapıları, Mahvel Korkuluğu, Müezzinlik, Tavan Göbekleri
İmalatlarımız:Ahşap Minber, Ahşap Vaiz Kürsüsü, Mihrap, Kündekari Cami Kapıları, Oymalı Cami Kapıları, Mahvel Korkuluğu, Müezzinlik, Tavan Göbekleri. İmalatlarımız masif ahşap malzemeden olup, hammaddemiz olan kereste yurtdışından ithal olarak toptan getirtilip, ülkemizde kurutma işlemi gerçekleşmektedir. Hammaddemiz 1,5 ile 5 yıllık bir bekleme süreci sonrası malzemenin cinsine göre işlenmektedir. Bu nedenle imalatlarımız son derece kaliteli olup, firmamız garantisi altındadir.
Ahşap Minber
En uygun fiyata en üstün kalite, 400ün üzerinde referans, el oyması + üstün teknoloji. Sert ağaç kimsenin işleyemeyeceği sertlikteki keresteyi işleyip süresiz garanti veriyoruz.
Ahşap Minber, Mimner, Kürsü, Mihrap, Müezzinlik, Mahvel Korkuluğu, Oymalı Kapı, Cami Kapısı, Kündekari Kapı, Oymalı Lüks Lambri

#Minber #Cami Kapısı #Mihrap #Vaaz Kürsüsü #Kündekari Kapı


Benzer Firmalar