ADOBE AHŞAP MİMARLIK


HENDEK YOLU BEKİRPAŞA MEVKİİ ADAPAZARI

Telefon1: 264 353 49 53

Telefon2:

Fax: 264 353 4994

Web: www.kerpicev.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EKOLOJİK EV - KERPİÇ EV - KÜTÜK EV İMALATI
Teknolojik olanaklar kullanılarak, yüksek basınçta sıkıştırılmış ana maddesi killi toprak, saman ve doğal bağlayıcılarıda içeriğinde barındıran imalatımız, Ekolojik-doğal dönüşüm zinciri içerisinde en güvenilir yapı elemanı ünvanını tarihten gelen birikimiyle elinde tutmaktadır.
Bilindiği gibi toprak, çok eski dönemlerden beri insanların barınmak için yararlandıkları malzemelerin başta geleneklerinden biridir. Bu gün de yer yüzünde yaşayan insanların büyük bir çoğunluğu, topraktan yapılmış evlerde oturmaktadırlar. Bu bir yönden toprağın yapı malzemesi olarak hemen hemen her yerde kolay ve bol tedarik edilebilmesi nedeniyle ise de, diğer yönden de topraktan oluşturulan yapının diğer malzemelerle yapılanlara nazaran bir çok yönden daha yararlı olmasından kaynaklanır. Toprak yapı, başka olanak bulunmadığı dönem ve yörelerde, zorunluluk nedeniyle kullanılan, toplumun refah düzeyinin yükselmesi olanaklar elverdiği an terkedilmesi gereken bir malzeme olarak görülmeğe başlanmıştır. Oysa, günümüzdeki sosyal ve ekonomik koşullar, toprağın yapı için yararlı yönlerini tekrar ön plana çıkarmıştır. Bu gün toprak yapı, en az gelişmiş ülkelerden en gelişmiş ileri endüstri ülkelerine kadar, dünyanın her yerinde, üzerinde en çok çalışma ve araştırma yapılan konuların başında yer alanlarda biridir.

Toprak yapı , konut, işyeri ve hizmet binalarının yapımı için
Ülkede bol bulunan kaynaklardan en kolay ve en ileri düzeyde yararlanmayı, Yöre halkının gelenek ve göreneklerini değerlendirme olanağı, Etkin ölçüde enerji tasarrufu, Kalkınma için gerekli kaynakların yapı sektöründeki kullanımını en az düzeye indirmeyi, Her mevsimde bina içinde kullanıcıya en uygun yaşam koşullarını, Güneş enerjisinden en kolay yöntemlerle en üst düzeyde yararlanmayı, Günümüzde uygarlığın gereği olan her türlü donatımın yapıda uygulanması olanağını sağlar bu nedenle toprak yapı, günümüzde “Çağdaş Yapı” niteliğini de kazanmıştır.
NEFES ALAN DUVARLAR;

Yapı sistemi emsallerine göre büyük farkla bu özelliğini korumuştur. Ortam koşullarında, nem dengesini mükemmel korur, oda içerisindeki nem yükseldikçe fazla nemi bünyesinde toplar, ortamın nemi azaldığı zamanlarda ise bu nemi dışarı vererek doğal osmozu sağlar. Yoğuşma yapmaz...

SICAK-SOĞUK DENGESİNİ MÜKEMMEL SAĞLAR.

Yaz-Kış iklim değişikliklerinin başladığı bahar mevsimlerinde ani iklim değişikliğini hisstermeyen başka malzeme varlığı tartışılmaz. Oda koşullarını ``Kademeli ikimlendirme`` sağlayarak mevsim geçişlerindeki ısı eşiğini hissetmemenizi sağlar. Bu özelliği solunum yolu hastalıklarının önlenmesinde etkin değer taşır.

ENERJİ TASARRUFUNDA LİDER MALZEME.

Enerji darboğazına girdiğimiz bu günlerde, tüketimimizi en alt seviyelere düşürme çabalarımıza cevap verme özellliğini taşır. Minumum ısıtma giderleriyle, maksimum ısınmayı sağlar.

ISI KÖPRÜSÜ YOKTUR.

Enerjiyi dış ortama taşıyan elemanlara sahip değildir. Ortamda açığa çıkarılan ısı enerjisi hiçbir yolla dış ortama


Ürün ve Hizmetler

EKOLOJİK EV - KERPİÇ EV - KÜTÜK EV İMALATI
Teknolojik olanaklar kullanılarak, yüksek basınçta sıkıştırılmış ana maddesi killi toprak, saman ve doğal bağlayıcılarıda içeriğinde barındıran imalatımız, Ekolojik-doğal dönüşüm zinciri içerisinde en güvenilir yapı elemanı ünvanını tarihten gelen birikimiyle elinde tutmaktadır.
Bilindiği gibi toprak

#EKOLOJİK EV -ADOBE AHŞAP MİMARLIK #KERPİÇ EV - ADOBE AHŞAP MİMARLIK #KÜTÜK EV - ADOBE AHŞAP MİMARLIK #AHŞAP EV - ADOBE AHŞAP MİMARLIK #EKOLOJİK EVLER - ADOBE AHŞAP MİMARLIK


Benzer Firmalar