ASM Otomotiv


YENİ OSTİM SAN. SİT. AHİ EVRAN CADDESİ No:72 - 74 Ostim/ANKARA

Telefon1: 0312-3548330

Telefon2:

Fax: 0312-3856576

Web: www.asm-otomotiv.tr.gg

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz 1999 yılında kurulmuş olup VW ve AUDI marka araçlara hizmet veren Ankaranın en büyük Özel Servisi olma özelliğindedir.

Çalışan personelimizin tamamı VW&AUDI fabrikasında Almanyada eğitim görmüş olup, yedek parça, mekanik, elektrik, elektronik, kaporta ve boya konusunda sorunsuz hizmet vermektedir.

Firmamızın prensibi gereği, araçların bakım onarımlarında yetkili servis yedek parça ve işçilik bedellerinin çok çok altında, iki yıl garantili ve orjinal malzemeler kullanılmaktadır. Sözkonusu fiyat farkının sebebi malzemelerin yurtdışından tarafımızca aracısız ithal edilmesidir.


Ürün ve Hizmetler

volkswagen, audi, skoda, seat, servis, mekanik bakim, onarim, kaporta ve boya, test cihazlari, yedek parca, firinli boya, volkswagen servis, volkswagen mekanik bakim, volkswagen onarim, volkswagen kaporta ve boya, volkswagen test cihazlari, volkswagen yedek parça , volkswagen firinli boya, audi onarim, audi servis, audi mekanik bakim, audi kaporta ve boya, audi test cihazlari, audi yedek parca, audi firinli boya, skoda servis, skoda mekanik bakim, skoda onarim, skoda kaporta ve boya, skoda test cihazlari, skoda yedek parca, skoda firinli boya, seat onarim, seat yedek parca, seat test cihazlari, seat firinli boya, seat kaporta ve boya, seat mekanik bakim, seat servis, a3, a4, a5, a6, a8, jetta, passat, servis, ankara, vw, ozel servis, ostim, audi, audi a3, skoda, seat, seat leon, volkswagen ozel servis ankara, seat ozel servis ankara, audi ozel servis ankara, ucuz servis, bakim, onarım

#vw audi #bakım servis #fırınlı boya #mekanik bakım #kaporta boya


Benzer Firmalar