Anasayfa » Alüminyum sanayi » Metal ve Yan Sanayi » KOCAELİ Alüminyum sanayi » ALTAŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET AŞ

ALTAŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET AŞ


Muallimköy Yolu Kurtderesi Mevkii Gebze Kocaeli

Telefon1: 262 646 14 84

Telefon2: 262 646 14 85

Fax: 262 646 14 86

Web: www.altasaluminium.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:160 (Yönetici:5 | Memur:15 | İşçi:140
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İTALYA,HOLLANDA, İRLANDA, ALMANYA,FRANSA,İSVEÇ, ÇEK CUMHURİYETİ

Altaş Alüminyum İmalat ve Ticaret A.Ş. Altaş Alüminyum İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1990 yılında kaliteli bir üretimi gerçekleştirmek amacı ile Gebze-Kocaeli`nde kurulmuştur. muhtelif kesit ve ölçülerde extrüzyon ile başlayan üretim, eloksal ve elektrostatik toz boya imalatı ile devam etmektedir. Müşteri ihtiyaçlarına göre Firma bünyesinde hazırlanan kalıplardan yapılan üretim, yine müşteri arzusuna göre yüzey kaplaması yapılarak sevk edilmektedir.
Firmanın ana politikası, makul fiyatlarla kaliteli ürünü müşterinin istediği zamanda ve istediği şekilde sevk etmek olarak belirlenmiştir.

Tesiste mevcut kalıp üretim atölyesi ile, kopmleks ve karmaşık kesitlerle hazırlanan profil kalıpları üretimde kullanılmaktadır. Bu kalıpların üretimi için gerekli olan Tel-Erozyon CNC Frezeler sayesinde hassas kalıp imalatında zorluk yaşanmadan müşteri arzusu ve/veya standart profil kalıpları imal edilmektedir.
Extrüzyon Bölümünde 1400 ve 1600 ton gücünde iki extrüzyon hattı ile profil imalatı yapılmakta ve PLC otomatik kumanda ile yönlendirilen üretim sayesinde yüzey ve ölçü yönünden müşteri talebi karşılanmaktadır. Bu üretim boyunca DIN ve ISO normlarına uygun üretim ve process kontrol işlemleri sürdürülmektedir.


Eloksal Bölümünde 20.000A Redresör ve 8.000A Trafo ile beyaz, bronze tonları, sarıı ve siyah renklerde anodik oksidasyon tekniği ile yüksek kapasitede kaplama yapılmaktadır. Kaplama öncesi mekanik ve/veya kimyasal yüzey temizleme işlemleri ile ISO normlarında yapılan üretim soğuk tespit işlemi ile sonuçlandırılarak sevk edilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Standart profiller, soft line profiller, duş kabini profilleri, sineklik profilleri, özel profiller, eloksal kaplama ve toz boyalı profiller,

#Alüminyum Profil #eloksal tozboyalı #sineklik duşkabini #giydirme cephe #softline özel profiller


Benzer Firmalar