Mavi KIRTASİYE


Mustafa Kemal Mahallesi 3001 Cadde No : 34 / A Ümraniye İSTANBUL

Telefon1: 0216 4619904

Telefon2:

Fax:

Web: www.maviarsiv.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1989 yılında çalışma hayatına başlamıştır. Ana faaliyet alanımız, tüm kırtasiye ürünleri, okul ve büro malzemeleri, kitap satışlarımızın yanında, bayanlar için kozmetik ürünlerin satışı, Orjinal VCd, DVD filmlerin satışını da yapmaktayız.
Arşivimizde bulunan ve korsan içerik taşımayan binlerce şarkıyı, ekte bulunan arşiv listemizden seçerek internetten sipariş verebilirsiniz. Bunun için, siparis@maviarsiv.com adresinden taleplerinizi iletebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Firmamızın faaliyet alanı içinde, Kırtasiye Grubu ;Okul çantaları, okul defterleri, kurşun kalemler, tükenmez kalemler, dolma kalemler, pastel boyalar, sulu boya takımları, dosyalar, ofis kırtasiye araçları gibi binlerce ürün çeşidimiz mevcuttur.Kitap Grubu İçinde, Türk Klasikleri, Rus Klasikleri, Dünya Klasikleri, Okul Yardımcı Yayınları, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı yardımcı yayınlar, romanlar, hikaye kitapları satışımız mevcuttur.Müzik ve Film Grubu İçinde, Orjinal Müzik CD`leri, DVD`lerin satışı yapılmaktadır.Bilgisayar Sarf Malzemeleri ;CD, DVD, Cd çantaları, kulaklık, kamera, mouse, oyun kolları, her türlü kablolar, keyboard, kablosuz keyboard, web cam, kablosuz mouse, mikrofonlar, ses ve görüntü ile ilgili tüm aparatlar, usb kabloları, fişler, prizler, Kozmetik Grubu İçinde ;Bay ve bayanlara yönelik deodorantlar, parfümlerin satışı mevcuttur.

#kırtasiye, kitap, parfümeri #defter, kalem, ofis kırtasiye #malzemeleri, müzik arşivi #ümraniye, üsküdar, istanbul #siparis@maviarsiv.com


Benzer Firmalar