Akademi Marmara


Batı Mah. Hatboyu Cad. Zeynep İş Merkezi Kat 3 Pendik İstanbul

Telefon1: 02164832035

Telefon2:

Fax: 02164832035

Web: www.akademimarmara.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İNGİLİZCE
Akademi Marmara’da İngilizce öğrenimi, Açık Öğretimde Bütünsel Yaklaşım Sistemi’nin en önemli yapı taşlarından biridir. İngilizce öğrenimi esas olarak öğrencilerimizin yabancı dil açığını kapatmak ve onları bir bütün olarak iş dünyasına hazırlamak amacıyla organize edilmiştir.
Rekabetin hızla arttığı piyasa koşullarında yabancı dil bilmeden iyi bir işe yerleşmek artık hayaldir. Bu bilinçten yola çıkarak öğrencilerimizin yabancı dil eğitimlerini de lisans eğitiminin ayrılmaz bir parçası olarak görüyor ve altı ay gibi kısa bir sürede İngilizce öğretiyoruz.
Tamamen konuşma üzerine kurulu, tartışmasız dünyanın en iyi yabancı dil öğrenme tekniği olan Callen Metot’u yabancı öğretmenlerimizin koordinatörlüğünde öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz.
ALES
Açık Öğretimde Bütünsel Yaklaşım Sisteminin ön hedefi, kurumumuzun desteğiyle üniversitesinden lisans diplomasını alan tüm öğrencilerimizin Yüksek Lisans yapmalarını sağlamaktır. Bu amaçla öğrencilerimizi 1. Sınıftan itibaren yüksek lisans yapmaları için motive ederiz. Lisans Diplomasını alan öğrencimiz Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavında uzman Türkçe Ve matematik öğretmenleriyle yoğun bir ALES hazırlık sürecine girer.
ALES kurslarının başlama tarihleri ve daha ayrıntılı bilgi için Akademi Marmara ALES Masasına başvurabilirsiniz.
KPSS
Bilindiği üzere kamu kurumları ekonomik durgunluk dönemlerinde çalışılmak istenen en önemli istihdam merkezleri haline gelir. Günümüz böyle bir süreçten geçmektedir.
Açık Öğretimde Bütünsel Yaklaşım Sistemi, öğrencilerin kendi oluşturdukları hedeflerle de entegre halinde çalışır. Kamu kurumlarında görev yapmak amacıyla lisans diplomasına hak kazanan öğrencilerimiz, hedeflerine ulaşmak ve Kamu Personeli Seçme Sınavında başarılı olmak için konusunda uzman bir kadro ile yoğun bir KPSS hazırlık sürecine girer.
KPSS kurslarının başlama tarihleri ve daha ayrıntılı bilgi için Akademi Marmara KPSS Masasına başvurabilirsiniz.
SMMM
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Serbest Muhasebecilerin yaptığı tüm faaliyetleri yapabilmenin yanında; işletmelerin muhasebe sistemlerini kurmak ve geliştirmek finans ve mali mevzuat konularında danışmanlık yapmaktır. Mali tabloları, raporları ve beyannameleri düzenlemesinin yanında, bilirkişilikte yapabilir. Serbest muhasebeci Mali Müşavir olabilmek için; İşletme, İktisat, Hukuk, Bankacılık, Kamu Yönetimi vb. dallarından birinde 4 yıllık lisans eğitimini tamamlayan kişiler 2 yıllık muhasebe stajının yanı sıra Meslek Sınavını da ( SMMM) başarmış olmak zorundadır.
Meslek seçiminde en kestirme yollardan biride SMMM sınavını başarıp serbest muhasebeci ve / veya mali müşavir olmaktır. Açıköğretimde Bütünsel Yaklaşım Sistemi, SMMM sınav başarısını ve mali müşavirlik mesleğini 1. Sınıftan itibaren muhasebe mesleğine yatkın ve istekli öğrencilerinin hedefi haline getirir.Lisans Diplomasını alan öğrencimiz serbest Muhasebe Mali Müşavirlik Mesleki Yeterlilik Sınavında deneyimli uzman bir kadro ile yoğun bir S


Ürün ve Hizmetler

Batı Mah. Hatboyu Cad. Zeynep İş Merkezi Kat 3 Pendik

# # # # #


Benzer Firmalar